Hyppää sisältöön

Timetravelsin syksyn -23 opiskelijamatkat vie sinut Lofooteille ja Lappiin!

Hei siellä! Oletko valmis lähtemään elämäsi unohtumattomalle matkalle?

Kuvittele Pohjois-Norjan henkeäsalpaavat vuonot tai uppoudu suomalaiseen äärimmäiseen kokemukseen Lapissa. Liity joukkoomme, kun Timetravels kutsuu sinut ei vain yhteen, vaan kahteen poikkeukselliseen seikkailuun!

Lofootit, Norja 17. – 23.09.2023

Valmistaudu vaellukseen majesteettisten vuorten keskellä, risteily kunnioitusta herättävien vuonojen läpi, kävele turmeltumattomilla rannoilla ja rentoudu viehättävissä, viihtyisissä kalastajakylissä. Jos etsit uskomattomia maisemia ja luonnon kauneutta, tämä on tilaisuus, jota sinulla ei ole varaa jättää väliin!

Vasatokka, Lappi, Suomi 25.11. – 01.12.2023

Retkikunta vie sinut 300 kilometriä napapiirin taakse, aivan lumoavan Lapin erämaan sydämeen! Ihaile Lapin ihmeitä, nauti erilaisista talviherkuista lumen ja saunojen keskellä, tutustu pohjoisen elämään ja kulttuuriin ja, mikä tärkeintä, koe maaginen kohtaaminen Joulupukin ja porojen kanssa! Rohkeimmille on jopa mahdollisuus pulahtaa Jäämereen. Uppoudu Lapin koskemattomaan luontoon, jossa voit nähdä lumoavia revontulia!

Hinnoittelu

Lofootit: alkaen 419 € (Early Bird -alennus saatavilla 1.9. asti, vain 409 €)
Vasatokka, Lappi: alkaen 369 € (Early Bird -alennus voimassa 1.9. asti, vain 359 €)

Älä anna tämän uskomattoman arktisen matkan mennä ohi, vaan liity kansainvälisten opiskelutovereiden kanssa elämykseen. Myynti alkaa 17. elokuuta klo 12.00. Haluatko tietää, mitä matka sisältää ja kuinka varmistat paikkasi? Napsauta tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja? Timetravelsin asiakaspalvelutiimi auttaa sinua. Ota yhteyttä Helpdeskin kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen customerservice@timetravels.fi. Voit myös soittaa numeroon +358 10 421 8990 toimistoaikoina maanantaista perjantaihin klo 10.00-17.00.

Huomioithan, että puhelun hinta on 0,09 €/puhelu + 0,17 €/min sekä ulkomaanpuhelumaksut Suomen ulkopuolelle soitetuista puheluista.

Tehdään yhdessä muistoja, jotka kestävät koko elämän! Huomioithan, että matkat järjestetään pääasiassa englanniksi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys