Hyppää sisältöön

Opiskelijat liikkeelle monipuolisilla liikuntapalveluilla

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa laajan liikuntatarjonnan edistämään opiskelijoidensa hyvinvointia. Monipuolisia liikuntamahdollisuuksia löytyy joka kampukselta ja opiskelijoiden liikkumista ja sitä kautta mm. opiskelukykyä pyritään tukemaan tasavertaisesti.

HAMK Moves vastaa opiskelijaliikunnasta yhdessä paikallisten opiskelijayhdistysten kanssa Hämeen ammattikorkeakoulun kampuksilla ja niiden ympäristössä.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita, miten liikuntapalveluita tulisi kehittää, jaa ajatuksesi HAMKin liikuntasuunnittelijaan Jari Virtaseen.

Liikuntapalvelut kampuksittain

Alla on listaus HAMKin liikuntapalveluista opiskelijoille lukuvuonna 2023-2024. Klikkaa halutun kampuksen nimeä, niin pääset kyseisen kampuksen sivulle.

Evo
Forssa
Hämeenlinna
Lepaa
Mustiala
Riihimäki
Valkeakoski

Liikuntapassi

Hämeenlinnan liikuntapalveluiden käyttöön tarvitset liikuntapassin. Liikuntapassilla saat käyttöoikeuden korkeakoulukeskuksen kuntosaliin, ohjattuihin fitnesstunteihin sekä palloiluvuoroihin. Muilla kampuksilla liikuntapalveluvalikoima on suppeampi ja liikuntapalvelut ovat käytössä veloituksetta tai sopimushintaan, mikäli kyseessä on HAMKin sopimuskumppani.

Liikuntapassin hinnat

Opiskelijakunnan jäsen: 45 euroa / lukukausi, 80 euroa / lukuvuosi
Muut HAMK:n opiskelijat: 55 euroa / lukukausi, 100 euroa / lukuvuosi

Syyslukukausi 4.9.2023 – 31.1.2024
Kevätlukukausi 8.1.2024 – 31.8.2024

Liikunnan iloa!

Lisätietoa HAMKin liikuntapalveluista:
Jari Virtanen, Liikuntasuunnittelija, Koulutuksen tukipalvelut
Puh. +358407355653
sähköposti: jari.virtanen@hamk.fi


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys