Hyppää sisältöön

Kevään huikein etu – Weekend Festivalin liput HAMKOn jäsenille puoleen hintaan!

Weekend Festival rantautuu tänä kesänä Hämeenlinnaan, Kantolan tapahtumapuistoon. HAMK on tapahtuman yhteistyökumppani ja meillä on todella innostavia uutisia jäsenillemme.
Erityisellä ilolla voimme kertoa, että HAMKOn jäsenet saavat liput Weekend Festivalille nyt puoleen hintaan! Voit ostaa liput jäsenalennuksella 15.5. asti. Näin kovaa etua ei ole usein tarjolla, joten älä missaa tilaisuuttasi.

Weekend Festival tanssittaa ihmisiä 1.-3. heinäkuuta ja artistikattaus on timanttinen. Lavalta löydät maailmankuulut artistit kuten David Guetta, Post Malone, DJ Snake ja Tove Lo. Sekä lisäksi kovimpia kotimaisia kuten JVG, Gasellit, Blind Channel ja Sanni. Koko artistikattauksen löydät täältä.

Lisäksi saat samalla koodilla nyt -50% Justin Bieberin keikkalipusta 9.8.2022 Kaisaniemessä ja Snoop Doggin konsertin lipusta 5.9.2022 Helsingin Jäähallissa. Tarjous on voimassa 15.5. asti, joten toimi pian.

Näin ostat lipun

Etukoodin saadaksesi laita viestiä hamko@hamko.fi. Tarkistamme jäsenyytesi voimassaolon jäsenrekisteristämme ja saat paluuviestinä koodisi. Suosittelemme lähettämään viestin HAMKin opiskelijasähköpostista, jotta saamme tunnistettua sinut nopeammin jäsenrekisteristä. Huomioithan, että vastaamme posteihin arkisin toimistoaikaan. Joten maltathan mikäli et saa illalla lähetettyyn viestiin heti paluuviestiä.

Etukoodi toimii Ticketmasterin sekä Weekend Festivalin lippukaupassa. Pääset suoraan lippukauppaan allaolevasta linkistä.

En ole vielä jäsen, mitä teen?

Tervetuloa liittymään jäseneksi! Liittyminen tapahtuu tämän sähköisen liittymislomakkeen kautta. Jäsenyys tulee voimaan yleensä saman arkipäivän aikana, kun olemme käyneet hyväksymässä uudet jäsenet. Voit ottaa pian liittymisesi jälkeen PIVOn digitaalisen opiskelijakortin käyttöön. Liity jäseneksi tästä.

En muista onko jäsenyyteni voimassa

Voit tarkistaa jäsenyytesi voimassaolon jäsenyyden päivittämislomakkeen kautta. Jos jäsenyys ei ole voimassa, saat jatkettua kätevästi jäsenyyttä. Sähköpostiosoite tulee antaa samassa muodossa kuin se on jäsenrekisterissämme – testaa siis tarvittaessa molemmat muodot etunimi.sukunimi@student.hamk.fi tai etunimi1234@student.hamk.fi.

Hyödynnä kevään kovin etu ja koe maailmanluokan festarit!

Juttua muokattu 27.4.: Lisätty info Justin Bieberin ja Snoop Doggin keikoista.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys