Hyppää sisältöön

Loppurysäys juhlistaa lukuvuoden loppua

Loppurysäys tulee tauon jälkeen, tule mukaan juhlistamaan lukuvuoden loppua kanssamme! Loppurysäys on HAMKOn järjestämä tapahtuma, jossa kierretään rastirata Ryöminki, ja tämän jälkeen pidetään hauskaa jatkobileissä.

Teemana on aina ajankohtaiset emojit! Tule pukeutuneena lempiemojiksesi tai kaiva hauskimmat teeman mukaiset asusteet. Parhaat asut palkitaan!

Kokosimme tähän kaikki olennaiset infot, mitä tarvitset.

Tapahtumapaikka

Loppurysäystä juhlitaan Hämeenlinnan keskustassa. Rastirata kiertää keskustaa ja jatkobileet järjestetään Amarillossa, Raatihuoneenkatu 10. Ryöminki-rastiradan lähtö ja maali on Hämeenlinnan torilla, Raatihuoneenkatu 17.

Ryöminki-rastirata

Rastikierroksella kierretään hassun hauskoja rasteja keskustassa. Rastitehtävät pisteytetään ja paras joukkue palkitaan! Ryöminki alkaa klo 17 Hämeenlinnan torilta, josta saat rastipassin ja päättyy klo 22 jatkojen alkaessa. Ryhmäkoko on 2-10 henkilöä. Tiimit voivat lähteä rasteille vapaasti klo 17-20 välisenä aikana. Suurin ruuhka tulee olemaan heti klo 17, huomioi tämä suunnitellessa tiimin kanssa lähtöä.

Rastit sulkeutuvat kello 22.00 ja tiimin passi pitää palauttaa keskustorin HAMKOn pisteelle kello 22.30 mennessä.

Jatkobileet

Jatkot alkavat Amarillossa klo 22:00. Jatkoilla tunnelmaa luo DJ, ja jaetaan asukilpailun palkinnot.

Liput

Lipun hinta on HAMKOn jäsenille 6 € ja muille kuin jäsenille 9 €. Narikka ei sisälly lipun hintaan! Tapahtuman haalarimerkki toimii pääsylippuna. Haalarimerkin voi kiinnittää haalariin tms. halutessaan jo ennen tapahtumaa.

Turvallisuus

Omia juomia ei saa juoda ravitsemusliikkeissä eikä niiden edustalla! Ulkona voi olla viileä, pukeuduthan säänmukaisesti. Kannattaa syödä illan aikana, ja huolehtia myös muusta kuin alkoholipitoisesta nesteytyksestä.

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöt ovat Rami Pennanen +35840 743 2386 ja Annemari Nikkilä +35840 0232659.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys