Hyppää sisältöön

Luottamustoimijat vuodelle 2024 on valittu!

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajisto piti järjestäytymiskokouksensa maanantaina 20.11.2023. Kokouksessa valittiin edustajistolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä opiskelijakunnan hallitus. Hallitukseen valittiin puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi 7 hallituksen jäsentä.

Edustajiston puheenjohtajisto

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Jutta Pantsu. Jutta opiskelee kestävän kehityksen ympäristösuunnittelijaksi Forssassa. Jutta uusi paikkansa ja on toiminut tänä vuonna edustajiston puheenjohtajana.

”Kiitän edustajistoa luottamuksesta, on mahtavaa päästä jatkamaan viime vuonna aloitettua edustajiston näkyvyyden lisäämistä. Tulee varmasti upea vuosi.” Jutta sanoo.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Ville Suppala. Ville myös uusi paikkansa, sillä hän on toiminut jo kuluvana vuotena edustajiston varapuheenjohtajana. Hän opiskelee liikennealaa Riihimäellä toista vuotta.

Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Henriikka Mastokangas. Henriikka opiskelee ensimmäistä vuotta kestävää kehitystä Forssassa. Henriikalla on kokemusta opiskelijajärjestötoiminnasta OSKUn puheenjohtajana.

”Odotan innoissani tulevaa vuotta, ja mitä kaikkea pääsee oppimaan ja kokemaan. Odotan myös tutustumista hallitukseen, HAMKOon sekä tietysti opiskelijoihin”, Henriikka iloitsee.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Meeri Järvi. Varapuheenjohtajan toimi on hänelle tuttu, sillä hän on toiminut jo kuluvana vuonna hallituksen varapuheenjohtajana. Meeri kertoo tunnelmistaan: ”Ihan huippua! Odotan innolla ensi vuotta ja kaikkea ihanaa, mitä se tuokaan tullessaan.”

Hallitukseen valittiin kaiken kaikkiaan seitsemän jäsentä. Valituksi tulivta (aakkosjärjestyksessä):

  • Kristiina Hartikainen (sosionomi, Hämeenlinna)
  • Sini Mäkitalo (terveydenhoitaja, Hämeenlinna)
  • Juno Olkkola (sosionomi, Hämeenlinna)
  • Wilhelmiina Pajula (sosionomi, Hämeenlinna)
  • Pipsa Remes (hortonomi, puutarhatalous, Lepaa)
  • Kia Vasarainen (hortonomi, puutarhatalous, Lepaa)
  • Essi Vestu (sairaanhoitaja, Forssa)

Hallituksen valinnan jälkeen todettiin edustajiston kokoonpano. Yhteensä seitsemän edustajistoon valittua tuli valituksi hallitukseen. Tämän myötä edustajiston vaaleissa varasijalla olleet nousevat edustajistoon varsinaisiksi jäseniksi.

Edustajistossa on tällä hetkellä 16 edustajaa, eli vähemmän kuin sääntömääräinen määrä 21. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2024 alkupuolella järjestetään täydennysvaalit edustajistoon. Täydennysvaaleissa ehdolle voivat asettua kaikki Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan opiskelijat, joilla on voimassa oleva jäsenyys opiskelijakuntaan ja ovat ilmoittautuneet läsnä oleviksi opiskelijoiksi lukuvuodeksi 2023–2024.

Täydennysvaaleista tiedotetaan myöhemmin. Mikäli sinua kiinnostaa, tai haluat kysyä lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja voi kysyä: Edustajiston puheenjohtaja Jutta Pantsu, jutta.pantsu@hamko.fi.

Paljon onnea valituille luottamustoimijoille!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys