Hyppää sisältöön

HAMKO Hyvinvointitempaus 2022

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Hyvinvointitempaus saa tänä vuonna jatkoa!

Hyvinvointitempauksen on tarkoitus edistää opiskelijahyvinvointia päivittäisten pienien hyvinvointitekojen avulla. Viime vuoteen poiketen hyvinvointitempaus kestää tänä vuonna yhden viikon.

Tempaus alkaa maanantaina 31.1. ja loppuu sunnuntaina 6.2. Tapahtuma on avoin kaikille ja pystyt suorittamaan tempauksen hyvinvointitekoja missä vain.

Voit osallistua tempaukseen tekemällä viikon aikana päivittäisiä alla listattuja hyvinvointitekoja. Tarkoituksena on tehdä 1 hyvinvointiteko/päivä, mutta voit suorittaa myös useamman teon yhden päivän aikana.

Tempauksen osallistujat voivat lunastaa tapahtuman lopuksi haalarimerkin HAMKOn toimistolta tai kumppaniyhdistyksiltä. Lunastaaksesi haalarimerkin täytyy suorittaa vähintään 5 listatuista hyvinvointiteoista. Mainitsethan hakiessasi mitkä teot suoritit.

Haalarimerkki on veloitukseton tempaukseen osallistujille eikä sitä voi ostaa erikseen. Haalarimerkkejä on vain rajoitettu määrä.

Hyvinvointitempauksen 2022 hyvinvointiteot:

  1. Syö vähintään yksi hedelmä päivän aikana
  2. Ole vähintään puoli tuntia ilman älylaitteita tai tietokonetta
  3. Vietä etäkahvihetki läheisen kanssa
  4. Pidä 10 min tauko opiskelusta
  5. Mieti 3-5 positiivista asiaa itsestäsi
  6. Ulkoile ainakin 15min
  7. Juo lasillinen vettä (enemmän kuin normaalisti)

Bonuksena kannustamme erääseen omaa hyvinvointia edistävään tekoon, joka jää yllättävän monelta korkeakouluopiskelijalta väliin: Syö edes kerran viikon aikana aamupala tai välipala, jos et sellaista normaalisti syö.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys