Hyppää sisältöön

Haku tapahtumatiimiin on avoinna

Tapahtumatiimiä vetää tänä vuonna Annemari ja Mona, ja heillä on monenlaisia tapahtumia suunnitteilla. Kaksin ei tapahtumia tehdä, joten tarvitaan hyvä tiimi auttamaan järjestelyissä.

Nyt on sinun mahdollisuutesi ilmoittautua tapahtumatiimiin. Tapahtumatiimi on loistava väylä kerryttää kokemusta tapahtumajärjestämisestä, siitä kokemuksesta on hyötyä yllättävän monessa työssä ja harrastuksessa. Voit liittyä vaikka vain puoleksi vuodeksi tai vaikka koko vuodeksi.

Hakuja on tänä vuonna kaksi, tammikuussa kevään tapahtumiin ja loppukeväällä syksyn tapahtumia varten. Nyt hakiessa sinun ei vielä tarvitse päättää, oletko mukana myös syksyn vai pelkästään kevään ajan.

Tapahtumatiimissä:

  • Pääset näkemään mitä tapahtumien taustalla tapahtuu
  • Saat kokemusta tapahtuman järjestämisestä
  • Verkostoidut toisten opiskelijoiden kanssa
  • Tutustut erilaisiin yhteistyökumppaneihin
  • Voit ansaita opintopisteitä
  • Ilmaisen pääsylipun tapahtumaan, jota olet järjestämässä.

Aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä ei vaadita. Haku tapahtumatiimiin on avoinna 6.2.2022 asti.

Mitä kaikkea tapahtumatiimissä tehdään? Mm. suunnitteluvaiheessa suunnitellaan tapahtuman sisältöä sekä markkinointia ja pyydetään tarjouksia mm. tapahtumapaikoista ja esiintyjistä. Tiimi kontaktoi yhteistyökumppaneita, kuten ravintoloita, yhdistyksiä ja muita tapahtumajärjestäjiä. Ja tapahtuman toteuttamisessa hoitaa käytännön järjestelyjä.

Lisätietoja saat tapahtumatiimin vetäjiltä Annemarilta ja Monalta. Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää heille annemari.nikkila@hamko.fi tai mona.achaaoud@hamko.fi


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys