Hyppää sisältöön

Alkupamausta juhlitaan syyskuussa

Tervetuloa mukaan HAMKOn jokavuotiseen lukuvuoden alun juhlaan Alkupamaukseen! HAMKin lukuvuoden avajaiset Sytytys sytyttää illan, ja tämän jälkeen juhlinta jatkuu HAMKOn Alkupamauksella.

Sytytys on kaikille HAMKin opiskelijoille avoin tapahtuma, jossa juhlistetaan HAMKin 30-vuotista taivalta. Lisäinfoa Sytytyksestä ja ilmoittautuminen täältä. Sytytyksestä voit jäädä juhlimaan kanssamme Alkupamausta! Alkupamauksen ovat tervetulleita HAMKin opiskelijoiden lisäksi muutkin opiskelijat ja opiskelijamieliset.

Tapahtumassa on rastirata, tapahtumatori ja jatkot. Tapahtuman teemana on eläimet. Kaiva siis huikeimmat eläinkuosit kaapista yllesi, ja vapauta tanssilattialla sisäinen eläimesi!

Kokosimme tähän tarvitsemasi infot.

Tapahtumapaikka

Alkupamausta vietetään Hämeenlinnan Loimua Areenalla. Rastirata kiertää Areenan lähistöllä ja jatkobileet järjestetään Areenassa. Rastiradan lähtö ja maali Areenan edustalla, HAMKOn teltalla.

Osoite: Härkätie 17 B, 13130 Hämeenlinna

Paikka on sama, jossa vietetään HAMKin lukuvuoden avaustapahtuma Sytytys. Tapahtumasta löytyy ruokakojuja sekä anniskelualueet niin sisällä kuin ulkona. Areenan WC-tilat ovat avoinna koko ajan.

Rastirata

Rastirata kiertää Loimua Areenan ympäristössä. Lähtö tapahtuu HAMKOn teltalta tapahtumatorilta, josta saat rastipassin. Rastiradalta löytyy erityyppisiä rasteja, joita saa suorittaa vapaassa järjestyksessä. Jos jollekin rastille kertyy jonoa, mene rohkeasti muille rasteille ensin. Rasteja voi suorittaa vapaavalintaisen määrän. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Jos haluat osallistua arvontaan, palauta rastipassi teltalle.

Tiimin suosituskoko on 2-10 henkilöä. Tätä suuremmissa tiimeissä kannattaa jakautua rasteilla pienempiin, niin suorittaminen on vaivattomampaa. Rastiradalla voi kiertää klo 17-21 välisenä aikana.

Tapahtumatori

Tapahtumatorilta löydät mm. opiskelijakunnan yhteistyökumppaneita, jotka ovat kokoontuneet tapaamaan opiskelijoita. Käy katsomassa ständeillä, mitä heillä on tarjottavana! Tapahtumatori on avoinna 16.30-20.

Liput

Lipun hinta on HAMKOn jäsenille 14 € ja muille kuin jäsenille 18 €. Narikka sisältyy lipun hintaan. Tapahtuman haalarimerkki toimii pääsylippuna jatkoille, joten tarvitset sen päästäksesi Loimua Areenalle. Haalarimerkin voi halutessaan kiinnittää haalariin tms. jo ennen tapahtumaa.

Liput myynnissä Kide.appissa ja HAMKOn toimistolla.

Jatkot

Bileet alkavat Loimua Areenalla klo 21, kun ovet aukeavat. Jatkoilla juhlijoita tanssittaa DJ, ja illan kruunaa illan pääesiintyjä TIPPA!

Aikataulu

Tapahtumatori on avoinna 16.30-20.00
Rastit ovat avoinna klo 17.00-21.00
Jatkot alkaa klo 21.00 ja päättyy 02.00 (valomerkki 01.30)

Turvallisuus

  • Ulkona olevalla anniskelualueella sekä areenan sisällä ei saa nauttia omia juomia.
  • Ulkona voi olla viileä, pukeuduthan säänmukaisesti.
  • Kannattaa syödä illan aikana, ja huolehtia myös muusta kuin alkoholipitoisesta nesteytyksestä.
  • Pidä huolta omasta joukkueestasi ja kavereista, ethän jätä ketään yksin.
  • Käyttäydy asiallisesti, huomioi muut ihmiset ja älä tuki yleisiä kulkuväyliä.
  • Pidetään hauskaa hyvässä hengessä, ei häiritä, syrjitä tai kiusata toisia.
  • Tapahtumassa on järjestyksenvalvonta ja ensiaputaitoisia henkilöitä.
  • Päätös juoda tai olla juomatta on osa itsemääräämisoikeutta – älä painosta ketään juomaan.
  • Hätätilanteissa (tarvitaan poliisia, ambulanssia tai palokuntaa) ota yhteyttä hätänumeroon 112.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä häirintäyhdyshenkilöihin. Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöt ovat Rami Pennanen +35840 743 2386 ja Aino Kouri +358 44 722 1001.

Tervetuloa mukaan!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys