Hyppää sisältöön

Vuoden HAMKilaisen haku alkaa

Etätyöskentely ja poikkeusolot ovat muuttaneet kaikkien työskentelyä ja jokainen on joutunut tekemään poikkeuksellisia työsuorituksia.

Tunnetko opettajan jonka tunnit ovat vuorovaikutteisia ja keskustelevia etäilystä huolimatta? Vastaako opettajasi hyvin opiskelijoiden kysymyksiin ja on kiinnostunut opiskelijoiden näkemyksistä? Kenen tunneilla on helppo käydä keskustelua ja keltä on helppo kysyä kysymyksiä? Tai tunnetko jonkun muun henkilökunnan jäsenen joka on auttanut tai muuten luonut positiivista ilmapiiriä korkeakoululla?

Kuka mielestäsi on tehnyt erityisen hyvää työtä ja ansaitsee vuoden HAMKilainen -tittelin?

Kerro meille, kenelle titteli kuuluisi. Annetuista esityksistä HAMKO valitsee kolme vuoden HAMKilaista, jotka tullaan palkitsemaan syksyllä HAMKin henkilöstöpäivillä.

Lähetä ehdotuksesi 20.4. mennessä tällä lomakkeella. Kerro ehdotuksessa opettajan tai henkilökunnan jäsenen nimi ja perustelut sille, miksi hän on sinusta ansainnut tittelin.

Esityksistä valitaan myös kolme ehdokasta valtakunnallisen Vuoden opettaja-palkinnon saajaksi. Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK etsii yhdessä opiskelijakuntien kanssa opiskelijakuntien kanssa vuoden opettajaa jälleen tänä vuonna.

Opiskelijakunnat välittävät kolme valitsemaansa ehdotusta eteenpäin SAMOKille. SAMOKin valitsema raati käsittelee tulleet ehdotukset anonyymisti ja valitsee vuoden opettajan.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys