Hyppää sisältöön

Opiskelijakulttuuripassi-arvonta siirtyy syksyyn

Tänäkin lukuvuonna HAMKO toteutti Opiskelijakulttuuripassin, jonka rasteja suorittamalla sai täydennystä opiskelijahaalareihin. Ensimmäistä kertaa Passin suorittaneet saivat Opiskelijakulttuurin lyhyt oppimäärä -haalarimerkin ja toista kertaa suorittaneiden merkki puolestaan todisti pitkän oppimäärän suorittamisesta.

Haalarimerkin ansainneet saivat myös osallistua arvontaan, joka oli tarkoitus suorittaa nyt toukokuussa. Koska korona perui kevään tapahtumia ja Passien palautus kampusten ollessa suljettuna olisi ollut todella hankalaa, teimme päätöksen jatkaa Opiskelijakulttuuripassin palautusaikaa.

Uusi aikataulu:

  1. Opiskelijakulttuuripassiin voi kerätä leimoja syyskuun loppuun asti. Passi tulee palauttaa joko HAMKOn toimistolle tai oman kampuksesi opiskelijayhdistykselle viimeistään 30.9.2020.
  2. Opiskelijakulttuuripassi-arvonta suoritetaan lokakuun alussa, kun kaikki palautetut Passit on saatu HAMKOn toimistolle.

Arvonnan palkintoina on yksi Garminin urheilukello sekä kahdet Beats EP -kuulokkeet.

Mikäli sinulla on kysyttävää Opiskelijakulttuuripassista, voit ottaa yhteyttä toimistoomme sähköpostitse, hamko@hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys