Hyppää sisältöön

Uudistunut hamko.fi on auki!

Tervetuloa HAMKOn uudistuneille nettisivuille! Haave uusista nettisivuista lausuttiin toimistollamme ääneen syksyllä 2018, ja nyt puolitoista vuotta myöhemmin haaveet ja suunnitelmat ovat konkretisoituneet.

Nettisivu-uudistuksemme tärkein tavoite oli saada paremmin mobiilissa toimiva sivusto, ja tämä tavoite ainakin omasta mielestämme saavutettiin upeasti.

Toivottavasti pidät muutenkin uusista sivuistamme ja löydät täältä helposti kaiken tarvitsemasi. Mikäli havaitset ongelmia tai jokin etsimäsi ei löydy uudelta sivustoltamme, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse hamko@hamko.fi.

Onnistuneen lopputuloksen äärellä on viimeistään aika kiittää kaikkia nettisivu-uudistukseemme vaikuttaneita:

  • Upeat sivut meille teki Muuks Creative – olemme äärimmäisen tyytyväisiä niin lopputulokseen kuin yhteistyöhön projektin aikana.
  • Lähes kaikki nettisivuillamme olevat kuvat otti viime syksynä Laura Lempola, Lauralle kiitos paitsi hamkomaisista kuvista myös joustavasta aikataulusta!
  • HAMKOn hallitus 2019 oli suurena apuna nettisivu-uudistuksen suunnittelussa ja hallitus 2020 puolestaan antoi tärkeää palautetta ja kommentteja projektin aikana.
  • Koko HAMKOn henkilökunta teki suuren työn käydessään läpi vanhojen sivujen sisältöä ja valikoiden ja muokaten sieltä tärkeimmät uutta sivustoa varten.
  • Kiitokset myös muiden opiskelijakuntien kollegoille, jotka antoivat hyviä vinkkejä onnistuneeseen nettisivu-uudistukseen.

Toivottavasti viihdyt uudella sivustollamme, joka on nykyisin myös blogimme koti!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys