Hyppää sisältöön

Luottamustoimijat vuodelle 2021 valittu

Marraskuun alussa käydyissä edustajistovaaleissa valittu edustajisto kokoontui tänään järjestäytymiskokoukseensa. Kokouksessa valittiin edustajiston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä hallitus. Hallitukseen valittiin puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi kuusi hallituksen jäsentä.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Heli Mononen. Hän opiskelee liiketaloutta Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Heli on toiminut vuonna 2020 edustajiston varapuheenjohtajana ja vuonna 2017 hallituksen jäsenenä.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Anni Väänänen. Myös Anni opiskelee liiketaloutta Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Anni on toiminut kuluvana vuonna Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry:n hallituksessa.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jere Ojala. Jere opiskelee konetekniikkaa Riihimäen kampuksella. Jerellä on aiempaa järjestökokemusta useammasta yhdistyksestä, mm. Kainuun prikaatin varusmiestoimikunnasta.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi oli kaksi ehdokasta. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Leidi-Kristal Kohonen äänin 10–8. Leidi-Kristal opiskelee konetekniikan insinööriksi Riihimäen kampuksella. Hän on toiminut aiemmin mm. Avoin Sivistys ry:n puheenjohtajana sekä sihteerinä Riihimäen Insinööriopiskelijat RINO ry:ssä.

Hallituksen jäseneksi oli ehdolla yhteensä 11 ehdokasta. Hallitukseen äänestettiin:

  • Veera Volanen (bio- ja elintarviketekniikka, Hämeenlinna)
  • Rami Pennanen (hevosalan liiketoiminta, Forssa)
  • Ilona Siili (sosionomi, Hämeenlinna)
  • Aino Lipsanen (puutarhatalous, Lepaa)
  • Aleksi Heinilä (biotalouden insinööri, Forssa)
  • Emmi Liias (metsätalous, Evo)

Yhteensä kuusi edustajiston jäsentä tuli valituksi hallitukseen, joten heidän paikalleen edustajistoon nousevat seuraavat vaaleissa varajäseniksi valitut:

  • Roope Mäkinen (Valkeekosken liitto)
  • Imane Kardous (sitoutumaton)
  • Jeremias Räihä (sitoutumaton)

Edustajistossa on täten alle sääntömääräinen määrä edustajia, minkä vuoksi opiskelijakunnassa tullaan käymään täydennysvaalit. Täydennysvaaleista tiedotetaan myöhemmin.

Onnittelut nyt valituille luottamustoimijoille!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys