Hyppää sisältöön

Hae HAMKOn hallitukseen 2021!

Haku HAMKOn hallitukseen vuodelle 2021 on nyt auki. Hallitus suunnittelee ja toteuttaa opiskelijakunnan toimintaa edustajiston päätösten mukaisesti.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä vähintään kolme (3) ja enintään kahdeksan (8) jäsentä. Hallituksen tehtävänä on edustaa opiskelijakuntaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti, johtaa opiskelijakunnan toimintaa, tiedottaa opiskelijoita, jäsenistöä ja muita sidosryhmiä niitä koskevista asioista sekä vastata opiskelijakunnan hallinnosta.

Käytännössä tämä tarkoittaa mm.

  • HAMKin opiskelijoiden edustamista esim. Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin tapahtumissa
  • osallistumista HAMKin erilaisiin työryhmiin
  • HAMKOn tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä
  • HAMKOn haalaritilauksen ja -myynnin koordinointia
  • viestimistä, esim. HAMKOn somekanavien sisällöntuotantoa.

Haussa on siis henkilöitä mitä monipuolisempiin tehtäviin, joita jaetaan hallituksen kesken kunkin kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Toivomme monipuolisesti hakijoita erilaisista taustoista, kaikilta HAMKin kampuksilta ja koulutusohjelmista. Sinun on vain oltava HAMKOn jäsen.

HAMKOn hallitus valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa maanantaina 16.11.2020 klo 16.00 alkaen Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Kokoustila C-146 sijaitsee HAMKOn toimiston läheisyydessä. Voit hakea hallitukseen kokouksessa paikan päällä tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen pj@hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys