Hyppää sisältöön

Tule mukaan liikkumaan Kilometrihamstraukseen!

HAMKO Kilometrihamstraus starttaa 19.4.!

Kerää maksimissaan 6 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan keräämään kilometrejä, voitte voittaa 100 euron ravintolahjakortin! Tapahtumaan voi osallistua myös yksin.

Ilmoittautuminen on maksutonta ja kilometrejä kerätään ajalla 19.-28.4.2021

Joukkue, jonka keskimääräinen kilometrimäärä on suurin, voittaa. Koko joukkueen yhdessä keräämät kilometrit jaetaan joukkueen osallistujamäärällä, joten joukkueen koolla ei tule etulyöntiasemaa.

Esimerkki:
4 hengen joukkue
Henkilö 1 kerää 10 km
Henkilö 2 kerää 20 km
Henkilö 3 kerää 15 km
Henkilö 4 kerää 5 km

10+20+15+5 = 50 km/4 (joukkueen henkilömäärä) = 12,5 km. Joukkueen kilometrimääräksi tulee 12,5 km.

Voittajajoukkue saa palkinnoksi yhden (1) ravintolalahjakortin, arvoltaan 100€, Osuuskauppa Hämeenmaan ravintoloihin. 200 ensimmäistä tapahtumaan ilmoittautunutta osallistujaa saa tapahtumasta veloituksetta haalarimerkin.

Ilmoittautuminen tapahtuu ajalla 7.-19.4.2021.

Miten saan haalarimerkin?

Saadaksesi haalarimerkin, on joukkueen ilmoittauduttava kilometrihamstraukseen ja palautettava joukkueen suoritukset 29.4. koottuna yhdellä tiedostolla sähköpostiosoitteeseen emmi.liias@hamko.fi .

Sallittuja keräysmuotoja on kaikki urheilulajit, joissa moottorina toimii lihas, tuloksen voi mitata ja kilometrejä kertyy. Jokaisesta suorituksesta on löydyttävä todiste. Todisteeksi kelpaa esim. kuvakaappaus Sports Trackerista (tai muusta sovelluksesta) Puhelimeen löytyy Sports Trackerin lisäksi muitakin ilmaisia sovelluksia, joita saa tässä hyödyntää. Kuvassa tulee näkyä kilometrimäärä ja päiväys.

Osuuskauppa Hämeenmaa haluaa tukea opiskelijoiden liikkumista ja lahjoittaa voittajajoukkueelle 100 euron ravintolalahjakortin.

Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys