Hyppää sisältöön

Haetaan jäseniä tapahtumatiimiin

Tapahtumatiimi on hyvä väylä kerryttää kokemusta tapahtumajärjestämisestä, siitä kokemuksesta on hyötyä yllättävän monessa työssä ja harrastuksessa.

Tapahtumavastaavillamme on paljon kaikkea hauskaa tulossa, ja etsimme innokkaita osallistujia tiimiin mukaan. Suurimmat vuoden tapahtumat, mitä HAMKO järjestää vuosittain on keväällä Loppurysäys ja syksyllä Alkupamaus, sekä on mukana järjestämässä Hämeenlinnan Approa. Lisäksi järjestetään pienempiä tapahtumia mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumatiimissä:

  • Pääset näkemään mitä tapahtumien taustalla tapahtuu
  • Saat kokemusta tapahtuman järjestämisestä
  • Verkostoidut toisten opiskelijoiden kanssa
  • Tutustut erilaisiin yhteistyökumppaneihin
  • Voit ansaita opintopisteitä

Tapahtumatiimiin voi tulla mukaan vaikka vain yhteen tapahtumaan, tai useampaan. Aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä ei vaadita. Haku tapahtumatiimiin on avoinna 5.2.2023 asti.

Mitä kaikkea tapahtumatiimissä tehdään? Mm. suunnitteluvaiheessa suunnitellaan tapahtuman sisältöä sekä markkinointia ja pyydetään tarjouksia mm. tapahtumapaikoista ja esiintyjistä. Tiimi kontaktoi yhteistyökumppaneita, kuten ravintoloita, yhdistyksiä ja muita tapahtumajärjestäjiä. Ja tapahtuman toteuttamisessa hoitaa käytännön järjestelyjä.

Lisätietoja saat tapahtumatiimin vetäjiltä Siljalta ja Meeriltä. Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää osoitteeseen silja.lahti@hamko.fi tai meeri.jarvi@hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys