Hyppää sisältöön

Hae mukaan tapahtumatiimiin!

Kiinnostaako tapahtumien järjestäminen? Olet kenties jo ollut mukana järjestämässä tapahtumia ja tekisi mieli päästä tekemään lisää? Tai et ole vielä päässyt järjestämään, mutta intoa ja ideoita olisi?

Nyt on mahdollisuutesi, sillä HAMKOn tapahtumatiimihaku alkaa!

Tapahtumia on hankala järjestää ilman hyvää tiimiä, ja sellaista kaivataan tälle vuodelle. Suurimmat vuoden tapahtumat, mitä HAMKO järjestää vuosittain on keväällä Loppurysäys ja syksyllä Alkupamaus, sekä on mukana järjestämässä Hämeenlinnan Approa. Lisäksi järjestetään pienempiä tapahtumia mahdollisuuksien mukaan. Tänä vuonna tapahtumia ei pääse ainakaan toistaiseksi järjestämään normaalisti, joten mukaan kaivataan hyviä ideoita, miten luodaan tapahtumia poikkeusoloissa.

Tämä vuosi on erityinen, koska HAMKOlla on 25. juhlavuosi. Pääset mukaan toteuttamaan kivoja asioita juhlavuoteen, ja loppuvuodesta järjestetään myös vuosijuhlat!

Sinun ei tarvitse olla tapahtumajärjestämisen virtuoosi, tarvitset vain aitoa kiinnostusta ja hyvää asennetta.

Tapahtumatiimiä vetää hallituksesta Aleksi Heinilä sekä Emmi Liias. Vapaamuotoiset hakemukset ja heränneet kysymykset voi lähettää Aleksille osoitteeseen aleksi.heinila@hamko.fi. Hakuaika on 1.-14.2.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys