Hyppää sisältöön

Edustajistoon hakeneet valitaan suoraan

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (HAMKO) edustajistoon ehdolle asettuminen oli avoinna 19.9.-17.10.2022. Ehdolle saivat asettua kaikki HAMKOn jäsenet.

Ehdolleasettumisen tulos

Määräaikaan ehdolle asettui 16 ehdokasta. Edustajistossa on paikkoja 21, eli ehdolle asettui vähemmän ehdokkaita, kuin edustajistossa on paikkoja. Opiskelijakunnan sääntöjen mukaan tällaisessa tilanteessa kaikki ehdolle asettuneet ehdokaskelpoiset jäsenet valitaan suoraan edustajistoon ilman varsinaista vaalia ja edustajistoa täydennetään täydennysvaaleilla.

Edustajistoon tulivat valituksi (aakkosjärjestyksessä):

Heinonen Viivi, Tieto- ja viestintätekniikka, biotalous
Järvi Meeri, Sosionomi
Kiuru Elina, Liikenneala
Lampinen Maisa, Terveydenhoitaja
Linna Antti, Sähkö- ja automaatiotekniikka
Luntta Sami, Agrologi
Lähti Silja, Kestävä kehitys
Mäkitalo Sini, Terveydenhoitaja
Pantsu Jutta, Kestävä kehitys
Rämö Elina, Liikenneala
Saarikallio Lauri, Sähkö- ja automaatiotekniikka
Škodová Jarmila, Computer Applications
Suppala Ville, Liikenneala
Telilä Ilona, Rakennettu ympäristö
Torkkeli Tuomas, Tieto- ja viestintätekniikka, biotalous
Volanen Veera, Bio- ja elintarviketekniikka

Paljon onnea valituksi tulleille edustajiston jäsenille! Valituksi tulleisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Täydennysvaalit

Täydennysvaalit tullaat järjestämään tammi- ja helmikuussa 2022. Täydennysvaaleissa täydennetään täyttämättä jääneet paikat. Nyt valituksi tulleet edustajiston jäsenet eivät osallistu ehdokkaina täydennysvaaleihin vaan pitävät paikkansa edustajiston varsinaisina jäseninä.

Järjestäytymiskokous

Edustajiston järjestäytymiskokous järjestetään tiistaina 15.11.2022 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Järjestäytymiskokous on avoin kaikille HAMKOn jäsenille, kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen.

Edustajiston järjestäytymisen lisäksi kokouksessa valitaan HAMKOn hallitus vuodelle 2023. Mikäli olet kiinnostunut hallituspestistä, ota yhteys toiminnanjohtaja Aleksi Kurviin, tj@hamko.fi tai hallituksen 2022 puheenjohtajaan Aino Kouriin, pj@hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys