HamkMoves uudistaa toimintaansa // There will be changes in HAMK's sport services

 

Kevään liikuntapassin myynti alkaa HAMKOn toimistolla maanantaina 11.12. Liikuntapassin hinta on 40 € HAMKOn jäsenille ja 50 € ei-jäsenille.

 

Jatkossa Hämeenlinnan liikuntatarjonta edellyttää voimassa olevaa liikuntapassia, mutta muiden kampusten liikuntatarjonta on kaikkien Hamkin opiskelijoiden vapaassa käytössä. Jokainen Hamkin opiskelija kampuksesta riippumatta voi kuitenkin edelleen halutessaan ostaa liikuntapassin ja käyttää Hämeenlinnan tarjontaa.

 

Uudistus on tehty opiskelijapalautteen pohjalta. Opiskelijamäärältään isoimmalla kampuksella, Hämeenlinnassa, pystymme tarjoamaan aivan ainutlaatuisen tarjonnan liikunnan osalta, johtuen omasta liikuntahallista. Muilla kampuksilla (lukuun ottamatta luonnonvarayksiköitä) kaikki liikuntatarjonta ostetaan tai saadaan ammattikorkeakoulun ulkopuolelta.

 

Muutos ei tarkoita, että kaikki toiminta keskitetään Hämeenlinnaan. Valkeakoskella, Forssassa ja Riihimäellä haetaan uusia tapoja ja toimintamalleja liikuntatarjonnan lisäämiseen esim. urheiluseurayhteistyön kautta. Myös palloilu ja kuntosalivuorot kuntien omien koulujen tiloissa jatkuvat ja uimahallit ovat edelleen käytössä pienellä omavastuuosuudella.

 

Kaikki ideat liikuntatarjonnan suhteen ovat jatkossakin erittäin tervetulleita ja palautetta voi antaa ajasta ja paikasta riippumatta osoitteessa jari.virtanen(at)hamk.fi.

 

//

 

Sales for spring’s sport pass starts on Monday December 11 at HAMKO's office. The price is 40 € for HAMKO's members and 50 € for non-members. Also, there will be changes in HAMK’s sport services (HamkMoves):

 

  • You will need sport pass to use sport services in Hämeenlinna.
  • On other campuses sport services will be free.
  • You can buy sport pass and use sport services in Hämeenlinna even if you study on some other campus.
  • HamkMoves is working on to develop sport services in Forssa, Riihimäki and Valkeakoski for example in cooperation with sport clubs.

 

More information from Jari Virtanen, jari.virtanen(at)hamk.fi.