Hyppää sisältöön

Vastaa ja vaikuta opiskelijakunnan toimintaan -jäsenyyskysely 2024 on avoinna

Haluamme kehittyä ja sinä voit auttaa siinä. Nimittäin jäseniltä ja muiltakin opiskelijoilta saamamme palaute on ykkösasemassa, kun suunnittelemme toimintaa, ja miten tekisimme asioita paremmin. Siksi haluamme kuulla äänesi!

Vastaamalla HAMKOn jäsenyyskyselyyn pystyt vaikuttamaan suoraan siihen, miten me täällä opiskelijakunnassa kehitämme toimintaa ja palvelemme sinua ja opiskelijoita paremmin. Panoksesi ei jää huomiotta, sillä jokainen vastaus on meille tärkeä.

Miksi vastata?

  1. Vaikutat suoraan: Kyselymme antaa sinulle mahdollisuuden kertoa suoraan mielipiteesi ja toiveesi. Haluamme varmistaa, että palvelumme vastaavat tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla.
  2. Parannat kokemustasi: Opiskelijoilta saatavan palautteen avulla voimme kehittää palveluitamme entistä paremmiksi. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille mahdollisimman miellyttävä ja hyödyllinen jäsenkokemus.
  3. Olet osa yhteisöä: Osallistumalla kyselyyn olet mukana rakentamassa parempaa yhteisöä, jossa luodaan yhdessä enemmän kestäviä ratkaisuja.

    Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vastaa kyselyymme nyt.

Kyselyyn vastaaminen

Toivotamme kaikki HAMKin opiskelijat tervetulleeksi vastaamaan kyselyymme! Olit jäsenemme tai et, haluaisimme kuulla mielipiteesi.

Kyselyn arvioitu vastausaika on 10 minuuttia. Vastaaminen on vapaaehtoista. Kysely on avoinna, ja viimeinen vastauspäivä on sunnuntai 19.5.2024.

Vain tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia, mutta toivomme vastauksia myös mahdollisimman moneen vapaaehtoiseenkin kysymykseen.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Kyselyssä ei kerätä sellaisia tietoja, joista voisi tunnistaa tietyn henkilön.

Vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja

Vastanneiden kesken arvotaan 10 kappaletta 30 euron arvoisia lahjakortteja. Voittajat saavat valita joko S-ryhmän, K-kaupan tai Lidlin lahjakortin. Arvontaa varten voit jättää yhteystietosi erillisellä lomakkeella.

Saat arvontaa varten linkin lomakkeen lopusta, kun olet lähettänyt vastauksesi. Tämän kyselyn vastauksia ei voida yhdistää arvonnan yhteystietoihin.

Lisätietoja voit kysyä:

Liisa Hyytiäinen
asiantuntija, jäsenpalvelut ja viestintä
p. +358447221003, s-posti: liisa.hyytiainen@hamko.fi

Aleksi Kurvi
toiminnanjohtaja
p. +358447221000, s-posti: aleksi.kurvi@aleksi

Kyselyn tietosuojaseloste:


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys