Hyppää sisältöön

HAMK Moves

HAMK tarjoaa opiskelijoille liikuntapalveluja hyvinvoinnin ja opiskeluissa jaksamisen tueksi. Kampusten liikuntamahdollisuuksista löydät tietoa HAMK Movesin nettisivuilta. Ajankohtaisista liikuntaan liittyvistä asioista tiedotetaan Yammerissa, joten liity HAMK Moves -ryhmään, niin pysyt ajan tasalla HAMKin liikuntapalveluista.

Jos opiskelija haluaa käyttää Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen liikuntapalveluja, hänen on ostettava liikuntaoikeus eli liikuntapassi. Muiden kampusten liikuntatarjonta on vapaassa käytössä.

Liikuntapassin voi ostaa HAMKOn toimistolta, muilla kampuksilla kulkukortin liikuntapaikkoihin saa infopisteeltä. Liikuntapassin oston yhteydessä liitetään esim. opiskelijakorttiin liikuntaoikeuden osoittava tarra. Lisäksi opiskelijalle aktivoidaan kulkuoikeudet liikuntatilojen käyttöä varten. Kulkuoikeus aktivoidaan joko opiskelijakorttiin tai erilliseen kulkutunnisteeseen (sininen kulkulätkä, jonka saat HAMKOn toimistolta, jos sinulla ei vielä ole kulkutunnistetta).

Seuraa HAMK Movesia myös Facebookissa ja Instagramissa!

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys