Hyppää sisältöön

Urheilukisoja opiskelijoille: juoksua ja e-urheilua

Opiskelijoiden SM-kisat (OSM-kisat) ovat valtakunnalliset korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailut ja kisoihin osallistuu opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. OSM-kisoissa yhteistyökumppanina toimii Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL).

Olet siis tavoitteellinen urheilija tai hakemassa liikunnan tai urheilun iloa, kannattaa kerätä joukkue ja osallistua!

Helsinki City Running Day

13.5. juoksijat valtaavat Helsingin, kun Helsinki City Running Dayssa liikutaan ja kisataan eri matkoissa.

Opiskelijoiden Suomen mestaruudesta kisataan puolimarathonissa, marathonissa sekä 5000 metrin juoksussa. (Tapahtumien linkit aukevat uudelle välilehdelle)SM-mestaruuskisaan ilmoittautuessa muista ilmoittaa oma korkeakoulusi lomakkeen kohtaan ”Yritys/seura/korkeakoulu”

Jos et lähde kisaamaan Suomen mestaruudesta, opiskelijana ja HAMKOn jäsenenä saat kuitenkin Helsinki City Running Dayn tapahtumien osallistumismaksusta alennusta. Muista ottaa numeroiden hakuun mukaan opiskelijakorttisi!

Koodi syötetään ilmoittautumissivulla maksuvaiheessa.

League of Legends OSM

Aalto Gamers ylpeänä esittää: League of Legends opiskelijoiden SM-kisat 2023! Kerää joukkueesi opiskelijoista tai vastavalmistuneista, kilpaile 2000€ palkintopotista ja LoL OSM-pokaalista!

Aikataulut

31.03. – Ilmoittautuminen aukeaa (Ilmoittautuminen löytyy täältä)
10.05. – Ilmoittautuminen sulkeutuu
13.05. – Karsinnat
27.05. – Finaali

Palkinnot

1. sija 1000€
2. sija 500€
3.-4. sija 250€

Molemmat päivät streamataan osoitteessa twitch.tv/aaltogamers. Siirry turnauksen sivulle tästä.

HAMKOn jäsenenä opiskelija-alennusta

Jos alennuksen ehtona on OLL:n jäsenyys, niin HAMKOn jäsenenä se on hoidettu! HAMKO on OLL:n jäsen, joten jäsenemme saavat hyödyntää nämä urheilulliset alennukset.

Lisäksi HAMKOn jäsenyys turvaa, sillä näissä kisoissa kaikki OLL:n jäsenyhdistyksiin kuuluvat henkilöt ovat tapaturmavakuutettuja OLL:n puolesta.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys