Hyppää sisältöön

Loppurysäys säihkyy huhtikuussa

HAMKOn perinteinen kevään päätöstapahtuma, Loppurysäys, järjestetään torstaina 20.4.2023. Tapahtumaan kuuluu rastikierros Ryöminki sekä viralliset jatkot yökerho Hohdossa. Tule kavereidesi kanssa Loppurysäykseen säihkymään. ✨

Tänä vuonna Loppurysäyksen teemana on nimittäin 💎GLAMOUR💎! Parhaat asut tai asusteet palkitaan, kaiva siis hohdokkaimmat asusteesi esille.

Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, niin opiskelijat kuin opiskelijamieliset.

Liput

⭐HAMKOn jäsen 9 € (sis. pääsylippu 6 € ja narikka 3 €)
🌟Ei-jäsen 12 € (sis. pääsylippu 9 € ja narikka 3 €)

Liput myynnissä HAMKOn toimistolta tai Kide.appista (tästä).

Kide.appista ostetut liput täytyy lunastaa haalarimerkiksi, joka toimii pääsylippuna Hohtoon.

HAMKOn toimisto sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa C-rakennuksen 1. kerroksessa, huoneessa 138. Avoinna ma-to 9-16, perjantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Ostetuilla lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Ryöminki-rastirata

Rastiradalla kierretään keskustaa suorittaen erilaisia tehtäviä. Rasteille saa lähteä vapaasti klo 17.00-20.00 välisenä aikana. Rasteja voi kiertää klo 22.00 asti, jolloin ne sulkeutuvat. Palauta tiimisi passisi torille klo 22.30 mennessä, jos haluat osallistua rastikisaan. Lähtöpaikka ja maali on Hämeenlinnan torilla HAMKOn teltalla.

Rastitehtävät pisteytetään ja paras joukkue palkitaan! Kerää 2-10 hlön tiimi, hae rastipassi torilta ja lähde katsomaan, mikä joukkue säihkyy ja pärjää parhaiten.

Jatkot

Ryömingin jälkeen juhlitaan yökerho Hohdossa DJ:n tahtiin ja tuodaan sisäinen laulutähti esiin karaoken parissa. 🕺💃🎤 Jatkot alkaa klo 22.00. Osoite: Sibeliuksenkatu 9, 13100 Hämeenlinna
Tapahtuman haalarimerkki toimii pääsylippuna jatkoille. Haalarimerkin voi halutessaan kiinnittää haalariin tms. jo ennen tapahtumaa.

Turvallisuus

Ulkona voi olla viileä, pukeuduthan säänmukaisesti. Kannattaa syödä illan aikana, ja huolehtia myös muusta kuin alkoholipitoisesta nesteytyksestä.

Vaikka ilta on kupliva ja säihkyvä, muista: omien juomien nauttiminen ravintoloissa tai kahviloissa sekä niiden edustalla ei ole sallittua! Tapahtuman järjestäjä tai ravitsemusliikkeet eivät voi vaikuttaa tähän, sillä kyseessä on viranomaislinjaus. Toimitaan yhdessä tämän mukaan, niin jatkossakin on mahdollisuus järjestää tapahtumia ravintoloissa.

Haluamme tarjota häirintävapaan tapahtuman. Jos koet tapahtumassa minkäänlaista häirintää tai epäasiallista käytöstä, ota yhteyttä häirintäyhdyshenkilöihin. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilöt ovat:

Antti Linna 040 2433 805
Viivi Heinonen 040 2433 806

Jos kaipaat lisäinfoa, laita viestiä hamko@hamko.fi.

Tervetuloa Loppurysäykseen!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys