Hyppää sisältöön

HAMKOn toimiston loppukevään ja kesän aukiolo

Toukokuussa palvelemme ma-to klo 9-16 ja perjantaisin sopimuksen mukaan. Poikkeuspäiviä ovat ti 9.5. sekä to 18.5. jolloin toimisto on kiinni.

HAMKOn toimisto jää kesäkuun puolivälissä kesätauolle. Mikäli tarvitset palvelua toimistolla, esim. liikuntapassiin tai haalareihin liittyen, tulethan käymään ennen sitä mahdollisimman pian.

Kesäloman aikana koko henkilökunta on lomalla ja yhteydenottoihin vastaa hallituksen puheenjohtaja. Voit siis tarvittaessa ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse hamko@hamko.fi. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että viesteihin vastaamisessa voi olla pientä viivettä, kunnes henkilökunta palaa lomiltaan. Hallituksen puheenjohtaja vastaa viesteihin kesätöidensä ohella.

Uusille jäsenille tiedoksi: Liittyminen opiskelijakunnan jäseneksi tapahtuu sähköisesti, joten se onnistuu myös kesällä. Jos aloitat opintosi syksyllä 2023, huomioithan, että saat opiskelijakortin käyttöösi elokuun alusta. Voit siis elokuussa ottaa käyttöösi Pivon digitaalisen opiskelijakortin. Ensimmäiset muoviset AMK-opiskelijakortit tilataan elokuun aikana ja saat ilmoituksen student-postiisi, kun kortti on saapunut painosta.

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa sijaitseva toimistomme avataan kesätauon jälkeen elokuussa. Tiedotamme toimiston avaamisesta tarkemmin elokuun aikana. 

Aurinkoista alkukesää! 


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys