Hyppää sisältöön

Slice.fi:n lokakuun etunostot

Kolme kovaa etua Sliceltä: BookBeat, Telia ja Fitness24Seven! Edut löydät myös Pivon opiskelijakortista.

BookBeat: ilmainen kokeilujakso

BookBeat on Suomen suurin ja suosituin äänikirjoja tarjoava palvelu, jossa voit kuukausimaksua vastaan kuunnella rajattomasti äänikirjoja älypuhelimella tai tabletilla. BookBeat on selkeä markkinajohtaja, jolla on yli 100 000 maksavaa käyttäjää Suomessa. Tämä on helppo selittää palvelun laadulla ja valikoiman koolla. Et kerkeä kuuntelemaan äänikirjavalikoimaa läpi, vaikka yrittäisit!

Uutena asiakkaana voit kokeilla e- ja äänikirjapalvelua alennuskoodillasi 1 kk maksutta. Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 9,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaa.

Telia: kaksi kovaa liittymätarjousta

Telia on yritys, joka on kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Se on Pohjoismaiden suurin TV-yhtiö, ja yksi Suomen johtavista yrityksille ICT-palveluja tarjoavista yrityksistä. Telian runkoverkkojen kautta kulkee esimerkiksi kolmannes koko maailman nettiliikenteestä. Telian opiskelijaedut lokakuussa:

  • Rajaton 150 M -liittymä 20,00 €/kk 24 kk ajan, jonka jälkeen hinta on 29,90 €/kk tai paketin kulloinkin voimassa oleva hinta.
  • Rajaton 5G 300 M -liittymä 29,90 €/kk 24 kk ajan, jonka jälkeen hinta on 34,90 €/kk tai paketin kulloinkin voimassa oleva hinta.

Ei määräaikaisuuksia. Etu koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle ja on voimassa 31.10.2020 asti.

Fitness24Seven: 50 % alennus 2 kuukauden ajaksi

Opiskelijatarjous vain rajoitetun ajan! Liity jäseneksi Fitness24Sevenille ja voit treenata kaikilla Fitness24Sevenin saleilla vaikka vuorokauden ympäri. Saat 50 % alennuksen kahden ensimmäisen kuukauden treenimaksusta, kun liityt jäseneksi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella (normaalihinta 19,90€/kk).


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys