Hyppää sisältöön

Slice.fi-edut: toukokuun nostot

Pakkaa uistimet mukaan ja suuntaa kalastamaan!

Porilainen Kalastustarvike Närvänen palvelee kivijalkaliikkeessä Porin keskustan kupeessa sekä verkossa neljässä eri osoitteessa:
www.kalastustarviket.net
www.perhokauppa.net
www.pilkkikauppa.net
www.jigikauppa.com

Kalastustarvike Närväseltä löydät tarvikkeet kalastukseen, perhokalastukseen sekä jigit ja siimat nopealla toimituksella. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -5 % alennuksen mistä tahansa ostosta! Tarvittavat alekoodit löydät Pivosta!

Äläkä lähde kalastusreissulle ilman asianmukaisia eväitä, tilaa herkulliset ja laadukkaat poron, hirven ja peuran kuivalihatuotteet helposti kotiin Renjerin verkkokaupasta! Saat vain postikulujen hinnalla kuivalihaa maistiaisiksi osoitteessa www.renjer.ky/fi/opiskelija-alennus. Tämän lisäksi saat aina kaikki tuotteet -20 % alennuksella. Tarvittavan alekoodin löydät Pivosta. Voit myös yhdistää ostokset, lisää koriin ilmainen kuivaliha ja jatka tilausta sen jälkeen!

Piristystä arkeen värikkäillä korvakoruilla!

Tsekkaa La Kivan koruvalikoima osoitteesta www.lakivastore.com/shop! Nämä käsinmaalatut ja uniikit korut valmistetaan Suomessa, eikä näistä koruista puutu ulkonäköä ja asennetta! Suuret ja värikkäät sekä pienet mutta jälleen värikkäät korut sopivat asuun kuin asuun. Saat kaikista verkkokauppaostoista -20 % alennuksen.

Myös Samaskoru tarjoaa kattavan valikoiman värikkäitä korviksia, rannekoruja sekä kaulakoruja edullisin hinnoin! Saat osoitteesta www.samaskoru.fi aina -15 % alennuksen kaikista tuotteista ja nyt yhden kertaoston -20 % alennuksella!

Sekä La Kivan että Samaskorun alekoodit löydät Pivosta.

Helli luonnonkiharoitasi CurlyGirl -metodin mukaisin tuottein

Saitko pörrösi kuriin CurlyGirl -metodin myötä, tai löysitkö avun kuivaan hiuspohjaan suoraan tukkaasi? Onko incien lukeminen suurta tuskaa ja sopivien tuotteiden löytäminen haastavaa? Avun tarjoaa kotimainen Kiharakauppa, jonka koko tuotevalikoima sisältää vain CurlyGirl -metodiin sopivia tuotteita aina pesuaineista hoitoaineisiin, maskeihin ja tarvikkeisiin. Saat koko valikoimasta -20 % alennuksen osoitteessa www.kiharakauppa.fi. Muista ottaa alekoodin talteen Pivosta!

Kehitä itseäsi kotoilun lomassa

Hyödynnä aikasi tehokkaasti itseäsi kehittäen! Varapuu, Ilkka Koppelomäki ja Slice tarjoavat yhteistyössä alehintaisia koulutuksia sekä maksutonta materiaalia itsensä ja oman talouden kehittämiseen:

  • Elämäsi Kuntoon -ohjelma
  • Varapuun Vastaisku Taloushuolille -verkkovalmennus
  • Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkokurssi
  • Saa mitä haluat -verkkokurssin
  • Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi -e-kirja
  • Vaurastumisen reseptit -e-kirja
  • Ajattele oikein – menesty -e-kirja
  • Asenne-äänikirja

Tsekkaa lisätiedot ja tarvittavat alekoodit Pivosta!

Hidasta Elämää -verkkopuodista iloa kotoiluun

Verkkopuodista löydät kirjoja, korttipakat moniin elämän eri tilanteisiin, magneetteja, onnittelukortteja, paljon tuotteita lapsille sekä muistiinpanovälineitä, kestokasseja ja paljon muuta kivaa kotiin ja juhliin. Saat kaikki tuotteet -15 % alennuksella koodilla SLICE15. Siirry ostoksille osoitteessa www.hidastaelamaa.fi/puoti.

Kaikkea kivaa Mulletoi.comista

Mulletoi.com tarjoaa iloa ja hupia korona-ajalle ja sen jälkeen! Mulletoin verkkokaupasta löydät tarvikkeet juhliin ja arkeen, koriste-esineitä, tarvikkeet keittiöön, kylppäriin ja olkkariin sekä asusteet ja biletuotteet. Saatat myös löytää valikoimista jotain sellaista, jota et edes tiennyt tarvitsevasi! Saat kaikista tuotteista -15 % alennuksen. Nappaa alekoodi talteen Pivosta ja lunasta alennuksesi osoitteessa www.mulletoi.com!

Slice logo

Ps. Jos et vielä ole ottanut käyttöösi Pivon digitaalista opiskelijakorttia, tee se nyt! Tsekkaa lisätiedot ja ohjeet käyttöönottoon Pivon nettisivuilta.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys