Hyppää sisältöön

Opiskeluhyvinvointipalveluista saat tukea opintoihisi – myös etänä

HAMK tiedotti viime viikolla, että opetus jatkuu toisessa moduulissa samoin kuin ensimmäisessä, eli pääsääntöisesti etänä. Ensimmäisen vuoden opiskelijat jatkavat lähiopetuksessa, muut hybridimallilla. Hybridimalli tarkoittaa sitä, että opinnot ovat pääsääntöisesti etänä, poikkeuksena alat, joilla lähiopetuksen toteuttaminen turvallisesti on mahdollista (esim. luonnonvara-alan opetus ulkotiloissa). Myös pienryhmätilanteita (esim. labrat) voidaan tarvittaessa järjestää turvajärjestelyistä huolehtien.

Tilanne on hyvin harmillinen ja ymmärrämme, että se voi aiheuttaa esimerkiksi turhautumista ja haasteita opintojen etenemisessä. Haluammekin muistuttaa, että HAMKin opiskeluhyvinvointipalvelut ovat normaalisti saatavilla myös tänä syksynä. Opiskeluhyvinvointipalvelujen tiimiin kuuluvat opintopsykologi, erityisopettaja sekä liikuntasuunnittelija.

Opiskeluhyvinvointipalvelujen henkilökunta tarjoaa opiskelijoille yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta kaikilla HAMKin kampuksilla ja myös verkossa. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi seuraavien asioiden tiimoilta: opiskeluvaikeudet, ajanhallinta, stressi ja jaksaminen, lukitestaukset ja fyysisen toimintakyvyn tukeminen.

Opiskeluhyvinvointi-chat on avoinna HAMKin nettisivuilla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12–15. HAMKin nettisivuilta löytyy myös monenlaista materiaalia opiskelun ja hyvinvoinnin tueksi.

Muistakaa pitää myös yhteyttä opiskelukavereiden kesken. Sopikaa yhteisiä opiskelutuokioita, lounastaukoja – tai rentoja illanviettoja. Videopuheluissa on voimaa, joka tsemppaa jaksamaan!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys