Hyppää sisältöön

Luottamustoimijat vuodelle 2023 on valittu

Lokakuussa valittu Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajisto kokoontui maanantaina 14.11. järjestäytymiskokoukseensa. Kokouksessa valittiin edustajiston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä hallitus. Hallitukseen valittiin puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi kuusi hallituksen jäsentä.

Edustajiston valinnat

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Jutta Pantsu. Jutta opiskelee kestävän kehityksen ympäristösuunnittelijaksi Forssassa. Hän on tänä vuonna toiminut edustajiston jäsenenä ja edustajiston varapuheenjohtajana lokakuusta alkaen.

”Odotan puheenjohtajakaudeltani uusia ja innostavia kokemuksia yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Ihana päästä myös kehittämään omaa osaamista luottamustoiminnan parissa. Kiitän edustajistoa luottamuksesta!” sanoi Jutta.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Ville Suppala. Hän opiskelee liikennealaa Riihimäellä toista vuotta. Ville kertoo: ”Viime vuosi meni edustajiston jäsenenä, koulua käydessä ja töitä tehdessä. Tekemisen puutetta ei siis ole ollut.”

Hallitusvalinnat

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Aino Kouri. Aino opiskelee neljättä vuotta puutarhatalouden hortonomiksi Lepaan kampuksella. Aikaisempia luottamustoimia Ainolta löytyy HAMKOsta hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajistosta. Aino aloitti vuonna 2021 hallituksen jäsenenä ja syksyllä 2021 nousi hallituksen varapuheenjohtajaksi. Kuluneen vuoden hän on toiminut HAMKOn hallituksen puheenjohtajana. Lepaalla hän on toiminut LOK ry:n hallituksessa eri tehtävissä kausilla 2020-2022.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Meeri Järvi. Meeri on toisen vuoden sosionomiopiskelija Hämeenlinnasta. Hän on toiminut HAMKOn edustajiston jäsenenä kuluvana vuotena. Lisäksi hän on toiminut tuutorina.

Hallitukseen oli kuusi paikkaa ja ehdolla oli kuusi henkilöä. Niin ollen ei tarvinnut järjestää äänestystä. Hallituksen jäseniksi valittiin (aakkosjärjestyksessä):

  • Heinonen Viivi (tieto- ja viestintätekniikka, biotalous, insinööri, Forssa)
  • Lampinen Maisa (terveydenhoitaja, Hämeenlinna)
  • Linna Antti (sähkö- ja automaatiotekniikka, insinööri, Valkeakoski)
  • Luntta Sami (maaseutuelinkeinot, agrologi, Mustiala)
  • Lähti Silja (kestävä kehitys, ympäristösuunnittelija, Forssa)
  • Torkkeli Tuomas (tieto- ja viestintätekniikka, biotalous, insinööri, Forssa)

”Suuret onnittelut kaikille nyt valituille toimijoille! Ihan mahtavaa päästä tekemään ensi vuosi yhteistyötä, odotan innolla mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan.” hallituksen puheenjohtaja Aino iloitsee.

Yhteensä seitsemän edustajiston jäsentä tuli valituksi hallitukseen. Edustajistossa on tällä hetkellä edustajia vähemmän kuin sääntömääräinen määrä, minkä vuoksi vuoden 2023 alkupuolella järjestetään täydennysvaalit edustajistoon. Täydennysvaaleista tiedotetaan myöhemmin, ja mikäli sinua kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mieluusti lisää.

Paljon onnea valituille luottamustoimijoille!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys