Hyppää sisältöön

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee asiantuntijaa

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee yhteisöllisyyden ja tapahtumien asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 17.4.2023 – 31.12.2025. Aloitus tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Asiantuntijan toimenkuva

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu muun muassa:

  • yhteisöllisyyden edistäminen korkeakoulussa
  • yhteisöllisyyttä edistävien tapahtumien järjestäminen korkeakoulun toimialueella
  • opiskelijatapahtumien järjestäminen yhdessä luottamustoimijoiden kanssa
  • opiskelijakulttuurin kehittäminen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa
  • opiskelijakunnan yritysyhteistyön edistäminen

Palkattava asiantuntija työskentelee muiden asiantuntijoiden tavoin tarvittaessa opiskelijakunnan jäsenrekrytoinnin ja -palveluiden parissa. Lisäksi toimeen sisältyy muut työnantajan osoittamat tehtävät.

Tulet edistämään ja mahdollistamaan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden välistä vuorovaikutusta, yhdessä olemista ja tekemistä, sosiaalisten suhteiden syntymistä, keskinäistä luottamusta sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Asiantuntijana tulet toimimaan opiskelijakunnan monipuolisen tapahtumatuotannon parissa yhdessä vuosittain vaihtuvien luottamustoimijoiden kanssa.

Opiskelijatapahtumia järjestetään jo nyt muun muassa kulttuurin, hyvinvoinnin, liikunnan ja työuravalmiuksien edistämiseksi. Opiskelijatapahtumiin osallistuvat opiskelijat ovat laaja ja kansainvälinen joukko, joten erilaisia kohtaamispaikkoja ja tapahtumia tarvitaan. Olemme myös avoimia uusille tapahtumakonsepteille ja kokeiluille, jossa voit antaa oman panoksesi opiskelijakunnan tapahtumatuotannon kehittämiseen.

Toivomme hakijalta

Asiantuntijaksi valittavalta henkilöltä toivomme korkeakouluopintoja, itseohjautuvuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, korkeakoulujärjestelmän tuntemusta sekä joustavuutta työajan suhteen. Lisäksi edellytämme valmiutta satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön.
Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan tehtävistä (työsuhde tai luottamustoimi), yhdistys- ja järjestötoiminnan tuntemuksen sekä kokemuksen tapahtumakonseptien kehittämisestä ja tapahtumajärjestämisestä.

Työn sijainti

Asiantuntijan työpiste sijaitsee opiskelijakunnan toimistolla, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Työtä tehdään säännöllisesti myös muillakin korkeakoulun kampuspaikkakunnilla. Työaika on 37,5 h/ viikossa ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00 – 18:00 väliselle ajalle. Asiantuntijan palkkaus määräytyy opiskelijakuntien työehtosopimuksen (palkkaluokka III) sekä opiskelijakunnan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Palkkauksessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja seitsemällä kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella.

Hakuaika ja hakemus

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköisesti (PDF-muodossa) viimeistään sunnuntaina 26.3.2023. Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan viikolla 13 ja haastattelut suoritetaan viikon 14 aikana Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Ajo-ohjeet, linkki aukeaa uudella välilehdellä.

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: aleksi.kurvi[at]hamko.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

toiminnanjohtaja Aleksi Kurvi, aleksi.kurvi[at]hamko.fi, +358 44 722 1000
puheenjohtaja Aino Kouri, aino.kouri[at]hamko.fi, +358 44 722 1001


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys