Opiskelijoiden vaalipaneeli Riihimäellä 8.4. / Parliamentary election panel in Riihimäki 8.4.

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta järjestää eduskuntavaalipaneelin HAMKin Riihimäen kampuksella 8.4. klo 12.30-15 isossa auditoriossa. Paneeli on osa korkeakouluopiskelijoiden #Koulutuslupaus -kampanjaa, jonka tavoitteena on aktivoida opiskelijoita äänestämään ja tuoda opiskelijoiden tavoitteita ehdokkaiden tietoon. Paneeli on suunnattu kaikille kiinnostuneille ja siellä käsitellään opiskelijoiden asioiden lisäksi myös muita kysymyksiä.
 
Panelisteina tentissä nähdään Elisa Lientola (Vas.), Titta Andersson-Bohren (Kok.), Hilkka Kemppi (Kesk.), Mirja Pöhö (Kd), Iisakki Kiemunki (SDP), Auli Laine (Vihr.) sekä Lulu Ranne (PS).
 
Kysymyksiä on mahdollisuus lähettää etukäteen osoitteeseen anna-sofia.jurvanen@hamko.fi. Kysymykset esitetään anonyymisti.
 
Lisätietoja: 
Anna-Sofia Jurvanen, hallituksen jäsen 
anna-sofia.jurvanen@hamko.fi 
044 722 1005 
 
Tapahtuman Facebook-tapahtuma täällä: https://www.facebook.com/events/627479134019861/
 
Korkeakouluopiskelijoiden #Koulutuslupauskampanja: http://www.koulutuslupaus.fi/ ja https://www.facebook.com/koulutuslupaus?fref=ts 
 
---------------------------------------
 
The Student Union organizes a parliamentary election panel in Riihimäki on 8.4. at 12.30-15.00 o'clock, big auditorium. Everyone is welcome to the event.