Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee asiantuntijaa

 

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee koulutuksen laadun ja työuran asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 – 31.7.2021.
 

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu muun muassa:

  • opiskelijoiden laatutietouden lisääminen
  • opiskelijoiden palautejärjestelmän kehittäminen yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun henkilöstön kanssa
  • työurapalveluiden kehittäminen yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun henkilöstön kanssa
  • opiskelijoiden tukeminen ja valmentaminen työuralle siirtyessä
  • Työurapäivän suunnittelu ja toteutus
  • opiskelijakunnan laatujärjestelmän kehittäminen
  • opiskelijakunnan yritysyhteistyön edistäminen
  • jäsenrekrytointi- ja palvelut
  • muut työnantajan osoittamat tehtävät

 

Asiantuntijalta edellytämme korkeakouluopintoja, itseohjautuvuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, korkeakoulujärjestelmän tuntemusta sekä joustavuutta työajan suhteen. Lisäksi edellytämme valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

 

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan tehtävistä (työsuhde tai luottamustoimi), yhdistys- ja järjestötoiminnan sekä korkeakoulutuksen laatujärjestelmien ja laatuauditointiprosessin tuntemuksen sekä kokemuksen tapahtumanjärjestämisestä.

 

Asiantuntijan työpiste sijaitsee opiskelijakunnan toimistolla, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Työaika on 37,5 h viikossa ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00–18:00 väliselle ajalle. Asiantuntijan palkkaus määräytyy opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaan (palkkaluokka III). Palkkauksessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja seitsemällä kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
toiminnanjohtaja Aleksi Kurvi, aleksi.kurvi[at]hamko.fi, +358 44 722 1000

puheenjohtaja Maisa Koivisto, maisa.koivisto[at]hamko.fi, +358 44 722 1001
 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen aleksi.kurvi[at]hamko.fi viimeistään sunnuntaina 26.5.2019. Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan 28.5.2019 ja haastattelut järjestetään 3.-7.6.2019 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.