Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee asiantuntijaa

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee asiantuntijaa ohjauksen ja opiskeluhyvinvoinnin tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.12.2013 alkaen.

 

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu muun muassa:
- tuutoritoiminnan kehittäminen yhdessä opiskelijakunnan hallituksen ja ammattikorkeakoulun kanssa
- tuutorointiin ja hyvinvointiin liittyvien tapahtumien suunnittelu, koordinointi ja järjestäminen
- koulutus-ja markkinointimateriaalin tuottaminen suomeksi ja englanniksi
- opiskeluhyvinvoinnin edunvalvonta (opiskeluterveydenhuolto, liikunta, ohjaus) yhdessä hallituksen kanssa
- ammattikorkeakoulun hyvinvointipalveluiden kehittäminen yhdessä hallituksen ja ammattikorkeakoulun kanssa
- muut työnantajan osoittamat tehtävät

 

Asiantuntijalta edellytämme korkeakouluopintoja, opiskeluhyvinvoinnin ja ohjauksen ymmärrystä, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, korkeakoulujärjestelmän tuntemusta sekä joustavuutta työajan suhteen. Lisäksi edellytämme valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

 

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan tehtävistä (työsuhde tai luottamustoimi), yhdistys- ja järjestötoiminnan sekä opiskeluterveydenhuollon ja hyvinvointiliikunnan tuntemuksen.

 

Asiantuntijan työpiste sijaitsee opiskelijakunnan toimistolla, Visamäen kampuksella Hämeenlinnassa. Työaika on 37,5 h/ viikossa ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00–18:00 väliselle ajalle.

 

Asiantuntijan palkkaus määräytyy opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaan (palkkaluokka III). Palkkauksessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

 

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja kahdeksalla kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella. Opiskelijakunnan toimisto sijaitsee Hämeenlinnassa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
pääsihteeri Tanja-Maria Hyppänen

 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa joko sähköisesti (PDF-muodossa) tai kirjeellä tiistaihin 22.10.2013 klo 17:00 mennessä. Lähetettyjä hakemuksia ja ansioluetteloita ei palauteta.

 

Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan 24.10.2013 mennessä ja haastattelut suoritetaan tiistaina 29.10.2013 Visamäessä Hämeenlinnassa.

 

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen:

Opiskelijakunta HAMKO / asiantuntijahaku, PL 230, 13101 HÄMEENLINNA
tai sähköpostitse: ps[at]hamko.fi

 

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella virka-aikaan joko puhelimitse tai sähköpostitse:
Tanja-Maria Hyppänen, pääsihteeri  ps[at]hamko.fi , +358 44 722 1000
Riku Kemppinen, hallituksen puheenjohtaja  pj[at]hamko.fi, +358 44 722 1001