Jäsenyyden tai kortin uusiminen

Tämän sivun palvelut ovat sinulle, jolla on jo opiskelijakortti mutta haluat maksaa lisää jäsenyyttä tai tilata uuden kortin kadonneen tai rikkoutuneen tilalle.

 

Jäsenyyden uusiminen

Alla olevan linkin kautta voit uusia opiskelijakunnan jäsenyyden haluamallesi ajalle. Jos et ole varma, onko sinulla vielä maksettua jäsenyyttä jäljellä, ota yhteys opiskelijakuntaan niin tarkistamme asian jäsenrekisteristämme.

 

Huomioithan, että mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä jäljellä, kun uusit jäsenyytesi, se astuu voimaan heti. Eli jos uusit jäsenyytesi joulukuussa lukukaudeksi, kyseessä on kuluva syyslukukausi, jolloin saat opiskelijakorttiisi tarran, joka on voimassa tammikuun loppuun asti.

 

Järjestelmä tunnistaa sinut HAMKin opiskelijanumeron perusteella. Opiskelijanumeron voit tarkistaa esimerkiksi Pakista tai opintotoimistostasi. Pakista opiskelijanumero löytyy kohdasta HOPS > Opintojen valinta.

 

Kirjoita etunimen kohdalle sama nimi, joka on opiskelijakortissasi - eli myös toinen ja kolmas nimesi, mikäli ne löytyvät kortistasi.

>> Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyysajat ja -hinnat vanhoille jäsenille:  
1 lukukausi (0,5 vuotta) 18 €
1 vuosi 31 €
1,5 vuotta 44 €
2 vuotta 57 €
2,5 vuotta 70 €
3 vuotta 83 €

Kortin uusiminen

Avaamme mahdollisimman pian uuden korttitilausväylän, jota kautta voit tilata uuden kortin kadonneen tai hajonneen tilalle. Siihen asti kortin hankkiminen kadonneen tilalle onnistuu parhaiten ottamalla yhteyttä hamko(at)hamko.fi.

 

Uusi kortti kadonneen tilalle maksaa 20 €.