Jäsenyyden tai kortin uusiminen

Tämän sivun palvelut ovat sinulle, jolla on jo opiskelijakortti mutta haluat maksaa lisää jäsenyyttä tai tilata uuden kortin kadonneen tai rikkoutuneen tilalle.

 

Huomioithan, että lukuvuositarra 2017-2018 on voimassa 30.9.2018 asti.

 

Jäsenyyden uusiminen

Alla olevan linkin kautta voit uusia opiskelijakunnan jäsenyyden haluamallesi ajalle. Jos et ole varma, onko sinulla vielä maksettua jäsenyyttä jäljellä, ota yhteys opiskelijakuntaan niin tarkistamme asian jäsenrekisteristämme.

 

Järjestelmä tunnistaa sinut HAMKin opiskelijanumeron perusteella. Opiskelijanumeron voit tarkistaa esimerkiksi Pakista tai opintotoimistostasi.

 

Kirjoita etunimen kohdalle sama nimi, joka on opiskelijakortissasi - eli myös toinen ja kolmas nimesi, mikäli ne löytyvät kortistasi.

 

Jäsenyyden uusimisen aikataulu:

 

Syyslukukauden tai koko lukuvuoden jäsenyyden uusiminen onnistuu heinäkuun alusta lähtien. Saat tällöin opiskelijakorttiisi uuden lukuvuoden/syyslukukauden tarran elokuun alussa, kun olemme saaneet tarrat ja toimistomme aukeaa kesätauon jälkeen. Tiedotamme aina nettisivuillamme tarkan ajankohdan, jolloin toimisto aukeaa kesätauon jälkeen.

 

Kevätlukukauden jäsenyyden maksaminen onnistuu tammikuun alusta lähtien. Jos sinulla ei ole jäsenyyttä voimassa ja uusit jäsenyyden joulukuussa, jäsenyyskausi alkaa jo kuluvasta syyslukukaudesta. Lisätiedot: hamko[at]hamko.fi.

>> Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyysajat ja -hinnat vanhoille jäsenille:  
1 lukukausi (0,5 vuotta) 18 €
1 vuosi 31 €
1,5 vuotta 44 €
2 vuotta 57 €
2,5 vuotta 70 €
3 vuotta 83 €

Kortin uusiminen

Avaamme mahdollisimman pian uuden korttitilausväylän, jota kautta voit tilata uuden kortin kadonneen tai hajonneen tilalle. Siihen asti kortin hankkiminen kadonneen tilalle onnistuu parhaiten ottamalla yhteyttä hamko(at)hamko.fi.

 

Uusi kortti kadonneen tilalle maksaa 20 €.