Hyppää sisältöön

Liikuntatuutorointi

Liikuntatuutorit ovat keskeisiä toimijoita HAMK Movesin järjestämissä liikuntapalveluissa ja tapahtumissa. He hyödyntävät omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan ja muokkaavat tuutorivuoden niiden mukaan. Liikuntatuutorit ohjaavat liikuntaa sekä kampusten arjessa tapahtuvaa matalan kynnyksen fyysistä toimintaa.

Liikuntatuutorit auttavat liikuntatapahtumien ja kampanjoiden järjestämisessä ja toteuttamisessa sekä markkinoivat aktiivisesti HAMK Movesia. Liikuntatuutorit osallistuvat myös kampusten palloiluvuorojen toteutukseen sekä avustavat HAMKin urheiluturnausten järjestelyissä. 

Liikuntatuutoroinnin saa sisällytettyä osaksi opintoja. Opintojakson laajuus on 5 op ja opinnolle on mahdollista ilmoittautua Pakissa aina loppuvuodesta (katso opintojakson Liikuntatuutorointi – YH00BU56-3005 kuvaus, hae ”liikuntatuutorointi”).

Lisätietoa liikuntatuutoroinista saa HAMKin liikuntakoordinaattori Jari Virtaselta, jari.virtanen@hamk.fi.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys