Hyppää sisältöön

Silja Lähti (131)

Miksi äänestäjän tulisi äänestää juuri sinua?

Huolehdin pienten kampusten äänten kuuluvuudesta HAMKOssa. Tahdon edistää sekä ylläpitää HAMKin kampusten, opiskelualojen sekä opiskelijayhdistysten välistä yhteistyötä. Olen jo kokenut opiskelija-aktiivi (FAMKO: hallituksen jäsen 2021, varapuheenjohtaja 2022, HAMKO: edustajiston jäsen 2021, hallituksen jäsen 2023) ja neljännen vuoden opiskelija, jolle on kertynyt jo runsaasti tietotaitoa opiskelijakunta- ja yhdistystoiminnasta. Koen tästä olevan hyötyä toiminnassa.

Millaista opiskelijakuntaa haluat olla rakentamassa?

Haluan rakentaa kestävää, yhtenäistä ja aktiivista opiskelijakuntaa, joka huolehtii opiskelijoiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Meillä on seitsemän kampusta, joista jokaisen äänen tulee kuulua päätöksenteossa. Tahdon jatkaa jo aloitettua hyvää työtä opiskelijakunnan näkyvyyden parantamiseksi ja edistää opiskelijakunnan merkityksellisyyttä opiskelijoille. Erityisesti edustajiston roolin ja tunnettavuuden lisääminen opiskelijoille olisi tärkeää. Make edustajisto great again! <3

Mitkä ovat tärkeimmät teemasi tai ajamasi asiat mikäli tulet valituksi opiskelijakunnan edustajistoon?

Kestävyys, tasa-arvo ja opiskelijan hyvinvointi

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys