Hyppää sisältöön

Satu Honka (130)

Miksi äänestäjän tulisi äänestää juuri sinua?

Olen koko ikäni asunut pienellä paikkakunnalla. Nyt opiskelijana tällaisella paikkakunnalla olen saanut näkökulmaa pienen kampuksen hyödyistä, mutta myös sen haasteista. Tasa-arvoisuus, opiskelijoiden hyvinvointi ja yhteistyö ovat itselleni tärkeitä arvoja, ja haluan tuoda näitä arvoja esille edustajistossa pienten kampuksien puolesta. Vaikka olen vasta toisen vuoden opiskelija, olen ollut mukana jo opiskelijayhdistys FAMKON toiminnassa vuonna 2023 jäsenpalveluvastaavana ja puheenjohtajana. Uskon, että taidot, joita opin näissä rooleissa, antavat minulle valmiuksia toimia edustajistossa.

Millaista opiskelijakuntaa haluat olla rakentamassa?

Haluan olla rakentamassa opiskelijakuntaa, jossa kampuksien välinen tasa-arvo toteutuu ja pienetkin kampukset pääsevät nauttimaan suurten kampusten opiskelijaelämästä ja kulttuurista olemalla paremmin osa opiskelijakunnan toimintaa ja saavat äänensä kuuluviin. Haluan myös olla rakentamassa eri alojen opiskelijoiden kesken järjestettävää yhteistyötä.

Mitkä ovat tärkeimmät teemasi tai ajamasi asiat mikäli tulet valituksi opiskelijakunnan edustajistoon?

Tasa-arvoisuus, opiskelijoiden hyvinvointi sekä yhteisöllisyys ja ihmisläheisyys.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys