Hyppää sisältöön

Jutta Pantsu (133)

Miksi äänestäjän tulisi äänestää juuri sinua?

Luottamustoimijana kuuntelen aktiivisesti kanssaopiskelijoitani ja koen kunnia-asiakseni viedä aidosti eteenpäin heidän näkemyksiään ja kokemuksiaan. Opiskelen yhdellä HAMKin pienistä kampuksista ja ymmärrän siis pienten kampusten arvon. Olen kolmannen vuoden opiskelija ja hakemassa nyt kolmannelle kaudelle edustajistoon (edustajiston jäsen 2022, edustajiston pj 2023). Ennen HAMKOssa toimimista minulla on useiden vuosien kokemus järjestötoiminnasta monenlaisista yhdistyksistä ammattiliittotasolle saakka. Oikeudenmukaisuuden ja yhteisöllisyyden edistäminen ovat minulle sydämen asioita, joiden eteen aion työskennellä myös tulevaisuudessa!

Millaista opiskelijakuntaa haluat olla rakentamassa?

Haluan olla mukana rakentamassa ja ylläpitämässä kestävää ja oikeudenmukaisesti toimivaa opiskelijakuntaa. Luottamustoiminnan läpinäkyvyys ja reiluus ovat minulle tärkeitä arvoja, joita pyrin toiminnallani edistämään. Jokaisella opiskelijalla on oikeus tulla kuulluksi ja osallistua päätöksentekoon riippumatta siitä millä kampuksella tai alalla hän opiskelee. Opiskelijakunnan tunnettavuuden lisääminen ja edustajiston kehittäminen opiskelijoille houkuttelevammaksi ovat minulle tärkeitä tavoitteita. Aion jatkaa työskentelyä sen eteen, että opiskelijakuntatoiminnan ja järjestäytymisen tärkeys näyttäytyisi merkityksellisenä opiskelijoiden arjessa. Me opiskelijat olemme parhaita päättämään meihin liittyvistä asioista ja yhteisöllä on aina suurempi voima kuin yksilöllä, siksi järjestäytyminen on tärkeää. Make Edustajisto great again!

Mitkä ovat tärkeimmät teemasi tai ajamasi asiat mikäli tulet valituksi opiskelijakunnan edustajistoon?

Kestävyys, oikeudenmukaisuus ja opiskelijoiden hyvinvointi.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys