Hyppää sisältöön

Henriikka Mastokangas (132)

Miksi äänestäjän tulisi äänestää juuri sinua?

Minulla riittää intoa vaikuttamiseen, rakkaus sitä kohtaan syttyikin jo useampi vuosi sitten. Kokemusta minulta löytyy valtakunnallisen toisen asteen opiskelijajärjestön hallitustoiminnasta ja toimin vuoden myös järjestön puheenjohtajana. Järjestötaustani ansiosta olen sanavalmis ja edunvalvonta on erityisen lähellä sydäntäni. Haluan mahdollistaa sen, että korkeakoulussa viettämämme aika olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen.

Millaista opiskelijakuntaa haluat olla rakentamassa?

Haluan olla rakentamassa opiskelijakuntaa, jossa jokaisella opiskelijalla on tieto siitä miten hän pystyy vaikuttamaan opiskeluajan asioihinsa. Opiskelijakunnan tunnettavuuden lisääminen onkin asia mitä haluan olla yhdessä mukana lisäämässä. Haluan olla lisäämässä kampusten ja eri alojen välistä tiivistä yhteistyötä. Haluan myös, että opiskelijakuntamme edistää aktiivisesti jokaiselle turvallista ja yhdenvertaista opiskeluaikaa.

Mitkä ovat tärkeimmät teemasi tai ajamasi asiat mikäli tulet valituksi opiskelijakunnan edustajistoon?

Kestävyys, ihmisyys ja opiskelijahyvinvointi.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys