Opiskelijoiden vaalipaneeli Forssassa ma 2.4. klo 12 / Parliamentary election panel in Forssa 2.4. at 12

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta järjestää eduskuntavaalipaneelin HAMKin Forssan kampuksella 2.4. klo 12-14 pienessä auditoriossa. Paneeli on osa korkeakouluopiskelijoiden #Koulutuslupaus -kampanjaa, jonka tavoitteena on aktivoida opiskelijoita äänestämään ja tuoda opiskelijoiden tavoitteita ehdokkaiden tietoon. Paneeli on suunnattu kaikille kiinnostuneille ja siellä käsitellään opiskelijoiden asioiden lisäksi myös muita kysymyksiä.

 

Panelisteina tentissä nähdään Kimmo Kautio (Vas.), Sanni Grahn-Laasonen (Kok.), Hilkka Kemppi (Kesk.), Johannes Koskinen (Kd), Kaisa Lepola (SDP), Kari Ilkkala (PS) sekä Teppo Heiskanen (Vihr.).

 

Kysymyksiä on mahdollisuus lähettää etukäteen osoitteeseen anna-sofia.jurvanen@hamko.fi. Kysymykset esitetään anonyymisti.

 
Lisätietoja: 
Anna-Sofia Jurvanen, hallituksen jäsen 
anna-sofia.jurvanen@hamko.fi 
044 722 1005 

 

Tapahtuman Facebook-tapahtuma täällä: https://www.facebook.com/events/1384569878529928/

 

Korkeakouluopiskelijoiden #Koulutuslupauskampanja: http://www.koulutuslupaus.fi/ ja https://www.facebook.com/koulutuslupaus?fref=ts 

 

---------------------------------------

 

The Student Union organizes a parliamentary election panel in Forssa on 2.4. at 12 o'clock, small auditorium. Everyone is welcome to the event.