Opiskelijakortti on nyt digitaalinen

Frank App -applikaation myötä opiskelijuuden voi jatkossa todistaa nopeasti ja luotettavasti digitaalisella opiskelijakortilla.

 

Opiskelijoiden oma etupalvelu ja opiskelijatunnisteiden tuottaja Frank lanseeraa tänään maanantaina 22.8. Frank App -mobiiliapplikaation iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Frank App toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

“Perinteinen opiskelijakortti, jonka voimassaolo todennetaan tarralla, ei ole juuri muuttunut vuosikymmeniin ja sen saaminen vie 2–3 viikkoa. Nyt opiskelijajärjestön jäsenmaksun maksanut saa digitaalisen kortin käyttöönsä kaikkine etuineen parissa minuutissa.Tunniste on aina ajan tasalla ja kortti kulkee mukana puhelimessa”, kertoo Frankin toimitusjohtaja Tiia Lehtola.

 

Ilmainen Frank App on vapaasti ladattavissa Google play -kaupasta ja App Storesta. Opiskelijan on oltava opiskelijajärjestön (opiskelijakunta, ylioppilaskunta, SAKKI tai Suomen Lukiolaisten liitto) jäsen ja läsnäoleva kuluvalla lukukaudella voidakseen aktivoida digitaalisen opiskelijakortin ja hyödyntääkseen opiskelija-alennukset. 

 

“Opiskelijakortti on nyt mielestäni käyttäjiensä näköinen, eli mobiili. Voin hankkia opiskelijakuntani jäsenyyden mihin vuorokauden aikaan tahansa! Frank Appin kautta näen lähialueen edut kätevästi suoraan puhelimesta”, opiskelijakunta TUO:n jäsen Jyri Niemi kommentoi.

 

Frankin valtakunnallisista yhteistyökumppaneista Kela sekä VR ovat ottaneet digitaalisen opiskelijavarmenteen ilolla vastaan. Molemmat kannustavat applikaation lataamiseen, sillä esimerkiksi opiskelijahintaisen lounaan tai edullisemman junalipun saa nyt myös korttia puhelimen näytöltä vilauttamalla. Perinteinen opiskelijakortti voimassaolevalla lukuvuositarralla toimii toki edelleen.

 

Kansainvälinen opiskelijakortti ISIC puolestaan tuo pian markkinoille oman kansainvälisen digitaalisen opiskelijakorttinsa. Frankin ja ISIC:in tavoitteena on tulevaisuudessa integroida nämä palvelut ulkomailla matkustavalle opiskelijalle yhdeksi sulavaksi kokonaisuudeksi.

 

 

Lisätietoja:

Frank Students toimitusjohtaja Tiia Lehtola, puh. 040 771 3581, tiia@frank.fi
SAMOK hallintojohtaja Jani Hyppänen, puh. 050 389 1010, jani.hyppanen@samok.fi
SAKKI pääsihteeri Antti Malste, puh. 050 310 0570, antti.malste@sakkiry.fi
SLL pääsihteeri Elisa Tarkiainen, puh. 040 077 4789, elisa.tarkiainen@lukio.fi
SYL pääsihteeri Eero Manninen, puh.045 631 7145, eero.manninen@syl.fi
ISIC Development Manager Niina Laine, puh. 044 521 9338, nila@isic.fi 
VR:n verkkomyynti- ja markkinointijohtaja Minna Miettinen, puh. 040 570 7930, minna.miettinen@vr.fi

 

Frank on 2013 perustettu opiskelijoiden oma etupalvelu ja opiskelijatunnisteiden tarjoaja, joka tuo vuonna 2016 ensimmäisenä toimijana Suomessa digitaalisen opiskelijakortin ilmaiseksi opiskelijoille. Frank on koonnut yhteen kaikki Suomen parhaat opiskelijaedut ja tarjonnut yrityksille kanavan tavoittaa opiskelijoiden laaja joukko. Frankin omistavat opiskelijajärjestöt SAMOK, SAKKI, SLL ja SYL sekä opiskelijataustainen Kilroy, joka on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto. www.frank.fi @frankstudents