Opiskelijakortin ulkoasu ja tekniikka muuttuu / Layout of the Student Union membership card has chanced

Opiskelijakunnan jäsenyyden osoittaman opiskelijakortin ulkoasu sekä tekniset ominaisuudet muuttuvat. 

 

1.8. lähtien uudet opiskelijat (sekä vanhat, jotka liittyvät vasta nyt jäseniksi tai tilaavat uuden kortin kadonneen tilalle) tilaavat opiskelijakortin, joka toimii myös kulkukorttina sekä kirjastokorttina HAMK:ssa. 

 

Kortin ulkoasu muuttuu hieman aiemmasta, kuva uudesta kortista löytyy alta. Vanhat kortit ovat edelleen voimassa, mutta jatkossa opiskelijakunnan jäsenyyttä osoittavat kortit ovat uuden näköisiä sekä sisältävät uuden tekniikan sekä kirjastokorttina toimivan viivakoodin (kortin takapuolella).  

 

 

Opiskelijakunnan jäseneksi ja AMK-opiskelijakortin saa jokainen tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskeleva opiskelija HAMK:sta, joka liittyy opiskelijakunnan jäseneksi (AMK-tutkinto sekä YAMK-tutkinto). Kortin saavat myös vaihto-opiskelijat, jotka suorittavat korkeakoulututkintoa lähettävässä korkeakoulussa.  

 

Korttia EI VOI SAADA polkuopiskelija eikä opettajakorkeakoulun opiskelija, sillä nämä kortit osoittavat oikeuden KELAn ateriatukeen, VR:n sekä matkahuollon opiskelija-alennukseen.  

Jäseneksi voivat liittyä myös polkuopiskelijat, mutta heidän jäsenyyden osoittama korttinsa on erilainen, eikä sisällä yllä mainittuja valtakunnallisia etuja (KELA, VR, Matkahuolto). 

JOS olet polkuopiskelija, ja haluat liittyä opiskelijakunnnan jäseneksi, otathan yhteyttä hamko@hamko.fi, niin neuvomme sinua eteenpäin. 

 

Tällä hetkellä HAMK:n opiskelijoiden ei ole mahdollista ladata itsellensä mobiiliopiskelijakorttia, joka varmistaisi opiskelijan opiskelustatuksen sekä opiskelijakunnan jäsenyyden ja jonka myötä opiskelija saisi edut käyttöönsä.  
 

Opiskelijakortin tilaus hoituu sähköisesti osoitteessa www.hamko.fi/liity . 

 
Jäsenyyden ja opiskelijakortin hinta (eli liityt ensimmäistä kertaa opiskelijakunnan jäseneksi) on 46€/lukuvuosi, joka sisältää liittymismaksun. Voit myös valita jäsenyyden koko opiskeluajalle, näiden hinnat löydät osoitteesta hamko.fi/liity . Liittymismaksu maksetaan vain kerran. 

 
Toimitusaika on noin 2 viikkoa, mutta syyskuun alussa tulee varautua myös hieman pidempään toimitusaikaan. Korttien toimitus opiskelijoille alkaa orientaation alettua opiskelijakunnan toimistolta Hämeenlinnassa sekä muilla kampuksilla opiskelijakunnan ja opiskelijayhdistysten palvelupisteiltä. 

Kun korttisi saapuu noudettavaksi, lähetämme opiskelijalle sähköpostia koulun sähköpostiosoitteeseen, että korttisi on noudettavissa. 

 
Nämä kaikki tiedot löytyvät myös osoitteesta hamko.fi/liity 

Mikäli teillä ilmenee kysyttävää opiskelijakortteihin ja tähän uudistukseen liittyen, voitte ottaa yhteyttä opiskelijakuntaan joko toimistolla Visamäessä (auki arkisin 9-16 sekä aikuisviikonloppuina laajennetulla aukioloajalla, josta tiedot löytyvät opiskelijakunnan www-sivuilta www.hamko.fi) tai puhelimitse tai sähköpostitse (044-7221010, hamko@hamko.fi). 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

LAYOUT OF THE STUDENT UNION MEMBERSHIP CARD HAS CHANGED 

 

Starting from 1st of August, all new student cards will have new layout and includes new features, such as access tag to HAMK campuses and library card to HAMK libraries. 
 

The layout of the card is changed a bit (see picture below). All old cards are still valid and the memberships can be purchaced to those cards normally, but all the new cards will be with new layout and new features. 

 

 

If you are an exchange student or a degree student ( either bachelor's or Master's degree) you can join the Student Union and get the student card with meal benefits, and travel discounts (VR and Matkahuolto). 

New card can be ordered through internet form from www.hamko.fi/join. (NOTICE! The English form is under construction at the moment and should be opened in week 34). 
 

From www.hamko.fi/join you can find all the information conserning the prices of the membership and the ordering process. 

Please notice, that at the moment it is not possible to have a mobile student card application, which would entitle to student discounts. 

The delivery time of the card is approximately 2 weeks, but during high season (August-September) you should be prepaired to longer delivery time. 

When your application is accepted and your card has been printed, you will be informed to your school email (firstname.lastname@student.hamk.fi) from where the card can be picked up. 

 

If you have any questions or concerns, you may visit HAMKO office in Visamäki Hämeenlinna or contact us by email hamko@hamko.fi . You may also call to us during office hours to 0447221010.