Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee toiminnanjohtajaa

 

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja seitsemällä kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella. Opiskelijakunnan toimisto sijaitsee Hämeenlinnassa.
 

Haemme innostavaa johtajaa, joka osaa visioida tulevaa ja tekee töitä päivittäin tavoitteiden saavuttamiseksi. Odotamme, että hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja kehität opiskelijakunnan toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.
 

Tehtäviisi kuuluvat henkilöstön esihenkilönä toimiminen, organisaation talouden pyörittäminen sekä hallinnon ja järjestelmien kehittäminen vastaamaan opiskelijakunnan laatukulttuurin sekä lainsäädännön vaatimuksia. Edunvalvonnan kehittäminen ja toimijoiden kouluttaminen ovat keskeisiä tehtäviäsi unohtamatta sitä tärkeintä, eli jäsenistöä.

 

Toiminnanjohtajamme ymmärtää johtamistaitojen päälle, hallitsee kirjanpidon ja taloudenhoidon, viestii sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja työskentelee määrätietoisesti tiimissä sekä itsenäisesti opiskelijakunnan visioiden toteuttamiseksi.

 

Työ keskittyy pääsääntöisesti virka-aikaan, mutta osa töistä tapahtuu myös iltaisin ja viikonloppuisin ja tähän toiminnanjohtajalla tulee olla valmius. Työntekopaikkana on ensisijaisesti opiskelijakunnan toimisto Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa, mutta työ vaatii myös matkustamista muilla korkeakoulun paikkakunnilla ja sen vuoksi katsomme ajokortin eduksi.

 

Noudatamme opiskelijakuntien työehtosopimusta sekä paikallista sopimusta. Palkkaus määräytyy opiskelijakuntien työehtosopimuksen palkkataulukon mukaan (Palkkaluokka IV).

 

Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika on 37,50 h. Työt alkavat tammikuussa, tarkempi ajankohta sovitaan tehtävään valitun kanssa.
 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa PDF-muotoisena viimeistään 3.1.2019 sähköpostitse osoitteeseen tj@hamko.fi.

 

Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan 4.1.2019 ja haastattelut suoritetaan 7.-8.1.2019 Hämeenlinnan Korkeakoulukeskuksessa (Visamäki, Hämeenlinna).

 

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella virka-aikaan joko puhelimitse tai sähköpostitse:

 

Riku Kemppinen, toiminnanjohtaja (vs.)

tj[at]hamko.fi, +358 44 722 1000

 

Liisa Hyytiäinen,  hallituksen puheenjohtaja

pj[at]hamko.fi, +358 44 722 1001 (31.12.2018 asti)