Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee toiminnanjohtajaa

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee toiminnanjohtajan sijaista opintovapaan ajalle 1.8.-31.12.2017. Sijaisuus määräaikainen, mutta jatkuu mahdollisesti 31.8.2019 asti.

 

Oletko numeroiden pyörittäjä ja ymmärrät pientenkin asioiden merkityksen suurissa kokonaisuuksissa? Osaatko visioida tulevaa ja tehdä töitä päivittäin näiden tavoitteiden saavuttamiseksi?

 

Tehtäviisi kuuluvat henkilöstön esimiehenä toimiminen, organisaation talouden pyörittäminen sekä hallinnon ja järjestelmien kehittäminen vastaamaan opiskelijakunnan laatukulttuurin sekä lainsäädännön vaatimuksia. Edunvalvonnan kehittäminen ja toimijoiden kouluttaminen ovat keskeisiä tehtäviäsi unohtamatta sitä tärkeintä, eli jäsenistöä.

 

Toiminnanjohtajamme ymmärtää esimiestaitojen päälle, hallitsee kirjanpidon ja taloudenhoidon, viestii sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja työskentelee määrätietoisesti tiimissä sekä itsenäisesti opiskelijakunnan visioiden toteuttamiseksi.

 

Työ keskittyy pääsääntöisesti virka-aikaan, mutta osa töistä tapahtuu myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja tähän toiminnanjohtajalla tulee olla valmius.

 

Työntekopaikkana on ensisijaisesti opiskelijakunnan toimisto Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa, mutta työ vaatii myös matkustamista muilla korkeakoulun paikkakunnilla, minkä vuoksi edellytämme ajokorttia.

 

Noudatamme opiskelijakuntien työehtosopimusta sekä paikallista sopimusta. Palkkaus määräytyy paikallisen sopimuksen palkkataulukon mukaan (Palkkaluokka IV).

 

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja kahdeksalla kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella. Opiskelijakunnan toimisto sijaitsee Hämeenlinnassa.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa PDF-muotoisena 25.6.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tj@hamko.fi.

Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan 28.6.2017 mennessä ja haastattelut suoritetaan 29.6.-3.7.2017 Hämeenlinnassa Korkeakoulukeskuksessa (Visamäki, Hämeenlinna).

 

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella virka-aikaan joko puhelimitse tai sähköpostitse:
Tanja-Maria Hyppänen, toiminnanjohtaja: tj[at]hamko.fi, +358 44 722 1000 (poissa 19.6.-25.6.2017)
Sara Holm, hallituksen puheenjohtaja: pj[at]hamko.fi, +358 44 722 1001