Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee asiantuntijaa

 

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee ohjauksen ja opiskelukyvyn asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen viimeistään 1.3.2019 alkaen.
 

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu muun muassa:

  • tuutoritoiminnan koordinoiminen ja kehittäminen yhdessä opiskelijakunnan hallituksen ja ammattikorkeakoulun kanssa
  • tuutorointiin liittyvien koulutusten suunnittelu, koordinointi ja järjestäminen
  • koulutusmateriaalin tuottaminen suomeksi ja englanniksi
  • opiskeluhyvinvoinnin edunvalvonta yhdessä hallituksen kanssa
  • opiskelukykyä edistävien palveluiden seuranta ja kehittäminen yhdessä hallituksen ja ammattikorkeakoulun kanssa
  • jäsenrekrytointi- ja palvelut
  • muut työnantajan osoittamat tehtävät

 

Asiantuntijalta edellytämme korkeakouluopintoja, opiskelukykyyn vaikuttavien tekijöiden ja ohjauksen ymmärrystä, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, korkeakoulujärjestelmän tuntemusta sekä joustavuutta työajan suhteen. Lisäksi edellytämme valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

 

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan tehtävistä (työsuhde tai luottamustoimi), yhdistys- ja järjestötoiminnan sekä opiskeluterveydenhuollon ja hyvinvointiliikunnan tuntemuksen.

 

Asiantuntijan työpiste sijaitsee opiskelijakunnan toimistolla, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnassa. Työaika on 37,5 h/ viikossa ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00–18:00 väliselle ajalle.
Asiantuntijan palkkaus määräytyy opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaan (palkkaluokka III). Palkkauksessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja seitsemällä kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
toiminnanjohtaja Aleksi Kurvi, aleksi.kurvi[at]hamko.fi, +358 44 722 1000

puheenjohtaja Maisa Koivisto, maisa.koivisto[at]hamko.fi, +358 44 722 1001
 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköisesti (PDF-muodossa) maanantaihin 3.2.2019 klo 23:59 mennessä. Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan 4.2.2019 ja haastattelut suoritetaan 5.-8.2.2019 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen aleksi.kurvi[at]hamko.fi.