Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee asiantuntijaa

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee jäsenpalvelun ja viestinnän asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

Oletko supliikki asiakaspalvelija, jolla on sana hallussa?

Sosiaalisessa mediassa viestiminen on sinulle arkipäivää ja omaat oma-aloitteellisen ja kehittävän työotteen.
 

Jäsenpalvelun ja viestinnän asiantuntijana tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen jäsenpalvelu, jäsenrekrytointi ja -markkinointitehtävät sekä jäsenrekisterin hallinnointi ja kehittäminen. Keskeisiä viestinnällisiä tehtäviäsi ovat opiskelijakunnan tiedotuskanavien ylläpito ja päivittäminen sekä markkinointimateriaalien ja julkaisujen tekninen toteutus.

 

Edellytämme hakijalta:

  • Asiakaspalvelulähtöisyyttä
  • Sujuvaa viestintää suomeksi ja englanniksi
  • Oma-aloitteellisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Sosiaalisen median tuntemusta

 

Eduksi katsomme:

  • Kuvankäsittelyohjelmien tuntemuksen (InDesign, Photoshop)
  • Korkeakouluopinnot
  • Aiemman kokemuksen opiskelijakunnan tehtävistä (työsuhde tai luottamustoimi)

 

Työntekopaikkana on ensisijaisesti opiskelijakunnan toimisto Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa, mutta työ vaatii myös matkustamista muille korkeakoulun paikkakunnille ja sen vuoksi katsomme myös oman auton käyttömahdollisuuden eduksi. Työ keskittyy pääsääntöisesti virka-aikaan, mutta osa töistä tapahtuu myös iltaisin ja viikonloppuisin ja tähän asiantuntijalla tulee olla valmius.

Noudatamme opiskelijakuntien työehtosopimusta sekä paikallista sopimusta. Palkkaus määräytyy paikallisen sopimuksen palkkataulukon mukaan (Palkkaluokka III).

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja kahdeksalla kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella. Opiskelijakunnan toimisto sijaitsee Hämeenlinnassa.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa PDF-muotoisena 27.8.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tj@hamko.fi.

 

Työn aloitus 15.9. tai sopimuksen mukaan.

 

Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan 30.8. mennessä ja haastattelut suoritetaan 7.-8.9.2017 Hämeenlinnassa Korkeakoulukeskuksessa (Visamäki, Hämeenlinna).

 

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella virka-aikaan joko puhelimitse tai sähköpostitse:

Riku Kemppinen, vs. toiminnanjohtaja          tj[at]hamko.fi, +358 44 722 1000
Sara Holm,  hallituksen puheenjohtaja          pj[at]hamko.fi, +358 44 722 1001