Myöntämisehdot

Opiskelijakunnan myöntämä amk-opiskelijakortti on tarkoitettu ammattikorkeakoulututkintoon tai ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa opiskeleville opiskelijoille.
 

Opiskelijakortin voimassaolon osoittaa tarra, jonka saa todisteeksi maksetusta opiskelijakunnan jäsenmaksusta.
 

AMK-opiskelijakortin saa jokainen HAMKissa tutkintoon johtavassa koulutuksessa oleva opiskelija, joka liittyy opiskelijakunnan jäseneksi (AMK-tutkinto sekä YAMK-tutkinto). Sinun tulee olla myös ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle. Kortin saavat myös vaihto-opiskelijat, jotka suorittavat korkeakoulututkintoa lähettävässä korkeakoulussa.

 

Korttia EI VOI SAADA opettajakorkeakoulun opiskelija, sillä nämä kortit osoittavat oikeuden KELAn ateriatukeen, VR:n sekä Matkahuollon opiskelija-alennukseen.
 

Jäseneksi voivat liittyä myös polkuopiskelijat, mutta etuihinsa ei sisälly KELAn ateriatuki.

 

Tällä hetkellä HAMK:n opiskelijoiden ei ole mahdollista ladata itsellensä mobiiliopiskelijakorttia, joka varmistaisi opiskelijan opiskelustatuksen sekä opiskelijakunnan jäsenyyden ja jonka myötä opiskelija saisi edut käyttöönsä. Opiskelijakortin tilaus hoituu tästä.

 

 

Jäsenyyden ja opiskelijakortin hinta (eli liityt ensimmäistä kertaa opiskelijakunnan jäseneksi) on 46€/lukuvuosi, joka sisältää liittymismaksun. Voit myös valita jäsenyyden koko opiskeluajalle, näiden hinnat löydät täältä. Liittymismaksu maksetaan vain kerran.
 

Toimitusaika on noin 2 viikkoa, mutta syyskuun alussa tulee varautua myös hieman pidempään toimitusaikaan. Korttien toimitus opiskelijoille alkaa orientaation alettua opiskelijakunnan toimistolta Hämeenlinnassa sekä muilla kampuksilla opiskelijakunnan ja opiskelijayhdistysten palvelupisteiltä.
 

Kun korttisi saapuu noudettavaksi, lähetämme opiskelijalle sähköpostia koulun sähköpostiosoitteeseen, että korttisi on noudettavissa.