Materiaalit

Tuutoriportfolio

Tuutoriportfolio on tuutorin itsenäisesti koostama raportti ja itsearvio oman tuutoroinnin tuloksista. Tuutoriportfolio toimii samalla oman osaamisesi ja kehittymisesi näyttönä, jota voit tulevaisuudessa hyödyntää esimerkiksi työnhaussa. Portfolion kirjoittaminen on pakollista kaikille tuutoreina toimiville ja portfolion pohjalta tehdään myös arviointi tuutoroinnin opintopisteiden myöntämisestä.

 

Ohjeet tuutoriportfolion kirjottamiseen (PDF)

Instructions of tutors portfolio (PDF)

Tuutoreiden Yammer-sivu

Tuutoreilla on oma Yammer-sivu, josta löytyy materiaalia tuutoroinnin tueksi. Sivulla on nähtävillä myös kaikki koulutuksissa käytettävä materiaali. Tuutorit kutsutaan sivulle kun he ovat suorittaneet tuutorikoulutuksen ensimmäisen osan.

Tuutoripaita

Tuutoripaita on tuutorin työasu. Jokainen tuutoreiden peruskoulutuksen käynyt saa tuutoripaidan. Tuutoripaita on turkoosi t-paita, jossa on edessä tuutorilogo ja takana HAMKOn logo. Paitaa saa ja tuleekin käyttää virallisissa tuutoritehtävissä. Samanlaiset paidat takaavat tuutorijoukon tunnistettavuuden ja uudet opiskelijat uskaltavat tulla juttelemaan, vaikka oman tuutorin nimi tai naama ei olisi heti mieleen jäänytkään.

Tuutorihaalarimerkki

HAMKOn virallista tuutorihaalarimerkkiä ei voi ostaa; se täytyy ansaita. Merkin voi saada vain suorittamalla tuutorin pakolliset peruskoulutukset.

Kv-tuutoreiden materiaalit

Kv-tuutorin opas (PDF, englanniksi)