Liikuntapassi

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen ja henkilöstölleen laadukkaan, monipuolisen ja edullisen liikuntatarjonnan lukuvuonna 2017-2018. Jokaisella HAMKin paikkakunnalla on mahdollisuus oppilaitoksen järjestämiin liikuntapalveluihin ja näin edistää omaa terveyttään, hyvinvointiaan sekä opiskelu- ja työkykyään.

 

Vuoden 2018 alusta alkaen Hämeenlinnan liikuntatarjonta edellyttää voimassa olevaa liikuntapassia, mutta muiden kampusten liikuntatarjonta on kaikkien HAMKin opiskelijoiden vapaassa käytössä. Jokainen HAMKin opiskelija kampuksesta riippumatta voi kuitenkin edelleen halutessaan ostaa liikuntapassin ja käyttää Hämeenlinnan tarjontaa.

 

Kevätlukukausi liikuntapalvelujen osalta päättyy 31.8.2018 lukuunottamatta ryhmäliikuntatunteja, jotka päättyvät jo toukokuussa.

 

Kevään liikuntapassi on myynnissä opiskelijakunnan toimistolla.

 

Hinnat:

  • Opiskelijakunnan jäsenet: 40 euroa / lukukausi
  • Muut HAMKin opiskelijat: 50 euroa / lukukausi
     

Ostettuaan liikuntaoikeuden, opiskelija saa liikuntatarran opiskelijakorttiinsa tai johonkin muuhun henkilökorttiin. Tämän lisäksi opiskelijakorttiin tai kulkulupaan aktivoidaan laajemmat kulkuoikeudet liikuntatilojen käyttöä varten. Laajemman kulkuoikeuden aktivointi onnistuu opiskelijakunnan toimistolla. Aktivointi onnistuu joko samalla kun maksat liikuntapassia tai näyttämällä liikuntapassitarraa.

 

Lisätietoja HAMK:n liikuntapalveluista täältä

 

Lisäksi:

 

Opiskelijoiden liikuntaliitto tarjoaa monenlaisia etuja! Sivuilta löydät myös tiedon opiskelijoiden SM-kilpailuista.

Opiskelijoiden Suomenmestaruuskisoja järjestetään ympäri vuoden monenlaisissa lajeissa. Seuraa kisakalenteria ja ilmoittaudu mukaan!

 

Vuosittain syksyllä pelataan myös FUAS Fudis -hyväntekeväisyysjalkapalloturnaus, jonka järjestävät yhdessä opiskelijakunnat HAMKO, LAMKO ja Laureamko.