Liikuntapassi

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen ja henkilöstölleen laadukkaan, monipuolisen ja edullisen liikuntatarjonnan lukuvuonna 2017-2018. Jokaisella Hamk:n paikkakunnalla on mahdollisuus oppilaitoksen järjestämiin liikuntapalveluihin ja näin edistää omaa terveyttään, hyvinvointiaan sekä opiskelu- ja työkykyään.

 

Syyslukukausi liikuntapalvelujen osalta starttaa 4.9.2017 ja päättyy 15.12.2017.

 

Hinnat:

Opiskelijakunnan jäsenet: 40 euroa / lukukausi

 

Muut Hamk:n opiskelijat: 50 euroa / lukukausi
 

Opiskelija ostaa liikuntaoikeuden opiskelijakunnan toimistolta, Visamäen kampukselta, C-rakennuksen tilasta 154. Lisäksi liikuntapassitarran voi ostaa opiskelijayhdistyksiltä muilla kampuksilla ja opiskelijakunnan päivystäessä Lahdensivulla ja Lepaalla.
 

Ostettuaan liikuntaoikeuden, opiskelija saa liikuntatarran opiskelijakorttiinsa tai johonkin muuhun henkilökorttiin. Tämän lisäksi opiskelijakorttiin tai kulkulupaan aktivoidaan laajemmat kulkuoikeudet liikuntatilojen käyttöä varten. Laajemman kulkuoikeuden aktivointi onnistuu opiskelijakunnan toimistolla. Aktivointi onnistuu joko samalla kun maksat liikuntapassia tai näyttämällä liikuntapassitarraa.
 

Hinnat sisältävät kaiken Hamk:n tarjoaman liikuntatarjonnan. Opiskelijat voivat käyttää eri paikkakuntien tarjontaa riippumatta opiskelupaikkakunnasta. Lisäksi opiskelijat voivat käyttää eri kampuksilta löytyviä (kalenterin ulkopuolisia) liikuntapaikkoja ja -mahdollisuuksia.

Lisätietoja HAMK:n liikuntapalveluista täältä

 

Lisäksi:

 

Opiskelijoiden liikuntaliitto tarjoaa monenlaisia etuja! Sivuilta löydät myös tiedon opiskelijoiden SM-kilpailuista. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä Maija Kerkolaan hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

 

Opiskelijoiden Suomenmestaruuskisoja järjestetään ympäri vuoden monenlaisissa lajeissa. Seuraa kisakalenteria ja ilmoittaudu mukaan!

 

Vuosittain syksyllä pelataan myös FUAS Fudis -hyväntekeväisyysjalkapalloturnaus, jonka järjestävät yhdessä opiskelijakunnat HAMKO, LAMKO ja Laureamko.