Jäsenyys

Jos opiskelet HAMKissa, muistathan liittyä oman opiskelijakuntasi jäseneksi. Opiskelijakunnan jäsenyys on keino vaikuttaa juuri sinua koskeviin asioihin eli opintoihin ja opiskelijaelämään. Jäsenenä voit asettua ehdolle ja äänestää edustajiston vaaleissa sekä hakea opiskelijakunnan hallitukseen.

 

Liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi saat jäsenyyden merkiksi opiskelijakortin, joka on todistus opiskelijastatuksesta ja jolla saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset opiskelija-alennukset ja -edut.

 

Ole aina valmis näyttämään opiskelijakorttisi ja pidä kortti mukanasi!

 

Jäseneksi voit liittyä helposti täällä:

Liity jäseneksi

Hinnat

Uuden jäsenen hinnat sisältävät kortin valmistuskulut, jäsenmaksun sekä liittymismaksun. Jäsenmaksun voi maksaa kerralla koko opiskeluajaksi tai useammissa osissa, mutta monivuotinen jäsenyys on edullisin ja helpoin vaihtoehto.

 

Opiskelijakortin toimitusaika on n. 2-3 viikkoa, mutta ruuhkahuippuna syyskuussa on varauduttava pidempiin toimitusaikoihin. Kannattaa siis tilata opiskelijakortti ajoissa!

 

Poissaolevan opiskelijan jäsenyyttä voidaan siirtää odottamaan opintojen jatkumista. Jäsenyyden siirtäminen täytyy ilmoittaa opiskelijakunnalle ennen poissaoloa.

Hinnat uusille jäsenille:  
1 lukukausi (syksy tai kevät) 28 €
1 vuosi 41 €
2 vuotta 67 €
3,5 vuotta  106 €
4 vuotta 119 €