Haalarit

Haalarit ovat jokaisen opiskelijan vakiovarustusta. Niistä tunnistaa hyvin kanssaopiskelijan ja kemuihin lähtemisen vaatekriisit ovat haalareiden ansiosta historiaa.

 

Haalareita myydään kaikilla HAMKin kampuksilla. Opiskelijakunnalta ostettujen haalarien hinta on opiskelijakunnan jäsenelle 35€ ja muille 65€. Opiskelijakunnan haalareita myydään Visamäen, Lahdensivun, Lepaan, Valkeakosken ja Riihimäen kampuksilla. Muilla kampuksilla voit tiedustella haalareista paikallisyhdistyksiltä. Visamäen kampuksella haalareiden myynti tapahtuu opiskelijakunnan toimistolla C-rakennuksen ensimmäisen kerroksen aulassa kello 9-16.

 

Opiskelijakunta sekä kampusten yhdistykset järjestävät syksyllä haalariompeluiltoja kampusten tiloissa. Hallituslaisemme tuovat paikalle myyntiin haalarimerkkejä sekä tarjoavat ompelutarvikkeita ja kokemusta tukevien tikkien ompelusta. Ompeluilloista lisäinfoa löydät Facebookista opiskelijakunnan Haalarimerkkien ompeluillat –tapahtumasta, jossa kerrotaan ajat ja paikat kampuksittain.