Fuksipassi

Fuksipassi on aloittaville opiskelijoille tarkoitettu vihkonen, jossa on 24 rastia. Rastit sisältävät erilaisia tehtäviä tai tapahtumia, joiden suorituksesta saa passiin leiman. Leiman passiin saa HAMKOn toimistolta, kampuksesi opiskelijayhdistykseltä tai näiden tahojen edustajalta esimerkiksi paikan päällä tapahtumissa. Leiman voi saada myös jälkikäteen esittämällä kuitin tai pääsylipun.

 

Kymmenen (10) leimaa vuoden 2017 loppuun mennessä keränneet saavat palkinnoksi Superfuksi -haalarimerkin, jota ei voi ansaita muulla tavalla, ja osallistuvat lisäksi pääpalkinnon arvontaan. Passin voi palauttaa HAMKOn toimistolle tai kampuksen opiskelijayhdistykselle. Passeja otetaan vastaan 31.1.2018 asti, minkä jälkeen arvomme pääpalkinnon. Osallistuessasi arvontaan, muistathan kirjoittaa fuksipassiin nimesi, kampuksen, sekä puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, josta tavoitamme sinut, mikäli onni arvonnassa suosii. 

 

Rasti Mistä leiman saa? Lisätietoja
Alkupamaus Leiman saat HAMKOn toimistolta tai yhdistyksiltä ostaessasi lipun tai näyttämällä sitä myöhemmin toimistolla. Alkupamaus järjestetään torstaina 14.9. Aulanko Areenalla, Hämeenlinnassa.
Ryöminki Leiman saat Ryömingin maalissa HAMKOn teltalta palauttaessasi Ryöminkivihon. Ryöminki on leikkimielinen rastikierros, joka järjestetään Alkupamauksen yhteydessä.
Kastajaiset/Tursajaiset Hämeenlinnan kastajaisten leiman saat ennen lähtöä HAMKOn toimistolta tai myöhemmin esittäessä haalarimerkin. Muilla kampuksilla leimaaminen tapahtuu paikallisyhdistyksen toimesta. Kastajaiset/ Tursajaiset on tapahtuma, jossa uudet opiskelijat toivotetaan tervetulleeksi ammattikorkeakouluun.
Osta opiskelijahaalarit Leiman saa ostotapahtuman yhteydessä tai myöhemmässä vaiheessa kuittia vastaan. Opiskelijahaalarit ovat jokaisen opiskelijan univormu.
FUAS Fudis HAMKOn edustaja toimii tapahtumassa leimaajana. Leiman saat bussissa. FUAS Fudis jalkapalloturnaus järjestetään 29.9. Lahdessa. 
Liity opiskelijakunnan jäseneksi Leiman voi hakea tilauksen tekemisen jälkeen HAMKOn toimistolta tai paikallisyhdistykseltä (pl. Lepaa, jossa leiman saa HAMKOn päivystysaikoina).  
Asetu ehdolle edustajiston vaaliin Leiman saa ehdolle asettumisen päätyttyä HAMKOn toimistolta tai kampuksesi opiskelijayhdistykseltä. Ehdolle asettuminen edustajiston vaaliin 4.9. klo 12 - 11.10. klo 16.
Äänestä edustajiston vaalissa Leiman saa äänestystuloksen julkaisun jälkeen HAMKOn toimistolta tai kampuksesi opiskelijayhdistykseltä.  
Osallistu edustajiston kokoukseen Leiman saa paikan päällä kokouksessa. Kokoukset HAMKOn tapahtumakalenterissa.
Hae tuutoriksi Leiman saat tuutorihaastatteluissa. Jokainen hakija haastatellaan. Tuutorirekry auki 9.-29.10. Lisätietoa myöhemmin.
Re:Load-lanit (Riihimäki) Leiman saat  paikan päällä tai jälkikäteen kuittia/ pääsylippua vastaan. Tapahtuma järjestetään 22.-24.9.
Jonkin toisen HAMK-kampuksen opiskelijayhdistyksen tapahtuma Leiman saa paikan päällä tai jälkikäteen kuittia/pääsylippua vastaan Tapahtumat HAMKOn tapahtumakalenterissa.
FAMKO ry:n allasbileet Tieto tulossa myöhemmin  
OSM-kisat Jälkikäteen kuittia/pääsylippua vastaan   
Approt (mitkä tahansa!) Jälkikäteen kuittia/pääsylippua vastaan  
Osallistu opiskelijaristeilylle Jälkikäteen kuittia/pääsylippua vastaan  
Käy HPK:n tai Steelersin pelissä Jälkikäteen kuittia/pääsylippua vastaan  
Vieraile museossa Jälkikäteen kuittia/pääsylippua vastaan  
Osallistu haalarimerkkikilpailuun Leiman saa HAMKOn toimistolta tai kampuksesi opiskelijayhdistykseltä. Näytä sähköpostistasi lähettämäsi suunnitelma. Lisätietoa kisasta hamko.fi etusivulla uutisissa.
Osallistu haalarimerkkiompeluiltaan Leiman saa paikan päällä.  

Liity HAMKOn Yammer-ryhmään

Leiman saa HAMKOn toimistolta tai kampuksesi opiskelijayhdistykseltä.  
Käy moikkaamassa hallituslaisia HAMKO on the Roadilla Leiman saa paikan päällä.  
Anna palautetta ja ansaitse palaute-haalarimerkki Leiman saa haalarimerkin vastaanottamisen yhteydessä.  
Opiskelijayhdistyksen pikkujoulut Leiman saa tapahtumassa paikanpäällä tai jälkikäteen kuittia/pääsylippua vastaan.